Intrebarea geniala si raspunsurile pe masura. Am ras aici, cat n-am mai ras de nu stiu cand.
@Roby67, poti sa-mi pui din start vreo 50 la pachet. Se vor da ca painea calda. Iar maine-poimaine o sa vin dupa altele 50.
Zilele trecute la supermarket. O cunostinta: "Faci cumparaturi?". Eu in gand: "Nu, doar am venit sa salivez, uitandu-ma la rafturi". Poftim un afis bine meritat.
Mai demult la restaurant. Ospatarul imi aduce ciorba. Se uita la mine si intreaba: "Doriti lingura?". Ma gandeam: "Nu, draga, prefer s-o beau direct din farfurie". Pai cum sa nu-i trimit baiatului un afis prin posta?
Mersi, @Roby67!
P. S. Ospatarul chiar a fost un exemplar rar. Acum l-am facut si vedeta.
Eu, cam am nevoie de afisuri din acestea
Pai, eram la munca, colega mea era cam agitata si ii spun:
-Fata de ce esti rosie ca varul? Poftim afis
Lucram la o pensiune in tara si dimineata ca sa fie totul fresh, m-am pus sa sterg mesele pe terasa, am observat o tava, ma duc sa o strang si gasesc pe spatarul unui scaun un prosopel si incep eu sa sterg de zor, cand un barbat in spatele meu tipa in gura mare ca sterg cu scutecelul copilului.Deci poftim cultura, as aduna multe daca ti-as povesti cam de ce am fost eu in stareSa mai spuna cineva ca sunt eu inteligenta
As imparti si eu asemenea afise, dar asta in lumea Incuiatilor. In lumea mea, lui "Eu sunt prost" ii corespunde "Eu sunt un troll" si pot inscriptiona cu bagheta sau cu o pana de bufnita speciala pe fruntea individului respectiv.
Exemplu: "Salut, colegu'! Pentru tema de maine, la potiuni, ai adaugat si o bucata de creier lenes in Licoarea de adormit?". El: "Nu...:-s Pai nu trebuia radacina de Asfodel?"(provoaca moartea)
Eu: "Poftim o inscriptie!"(adica o pana de bufnita-bloody quill cu care daca scrii pe o bucata de pergament, va scrie si pe frunte! La cat de prost e colegul, nu-si va da seama din ce cauza scrie si pe frunte).
Tot azi. Sotia: Esti gata? Mergem? Eu: Da sunt gata putem sa mergem. Ies afara, astept sotia sa iasa si ea cam 10 min. dupa care iese cu cosul de gunoi in mana si ma intreaba: Ma astepti pe mine? Eu: Nuu astept sa se termine cu ploaia asta. Poftim, aici afi...Aua.
Si adica vrei sa stie toata lumea ca tu si cu sotia ta sunte-ti doi idioti si astfel sa va cunoasca lumea pe strada si sa zica: "Uite si pe idiotii aia doi care plictisesc lumea pe forum!". Lasa-ne ba frustratule!
Eiiii... exagerati si voi. Poate oamenii vor doar sa se asigure de niste lucruri Eu as pune afisul in urmatorul caz: eu lesin (uneori in zilele colorate ) vin colegii si intreaba: -"Gaby ai lesinat?"
-"baaaa a lesinaaat!"
(eu din transa): "nu doar joc primul act din piesa"
Acum vine problema: cum sa impart afisul, pe ce criteriu?
Eu ar trebui sa ma abonez la afisele astea. o sa dau si un exemplu:
Era sambata. m-am trezit si eu si am mers pana in bucatarie.Maicamea cand m-a vazut :"Te-ai trezit?"
NUUUUUU...inca dorm))) hop afis
Mda si maicamea intr-o dimineata cand ma trz la 5 sa merg la munca ma intreaba ''ti-e somn?''nuuuuuuuuu, saraca de mine eram f.treaza nu mai puteam
sincer eu nu am de gand sa stau sa impart afise ca am multi pe lista, si as pierde mult timp, asa ca imi fac unul pe care scrie ''tu esti prost'' si mi-l pun eu la gat, sa il vada bine ca dk il au la gat nu il vad
Pai, eram la scoala si o colega vede un paianjen.si zice " uite un paianjen hermafrodit". si o intreb si eu." paianjen hermafrodit? de unde stii u ca e hermafrodit?" si ea ma intreaba ce e aia hermafrodit. ii explic eu acolo, si zice." 2 in 1?" si zic." cam asa ceva" da` ea de colo." aaaa e ca samponul pe care`l foloseste mama. 2 in 1" merita si ea un afis
Pai am fost mai demult cu ai mei la reprezentanta Mitsubishi in cautare de masina.
Vorbeau ai mei tot felul de detalii despre nu-stiu ce masina, dupa care mama vrea sa afle mai multe despre navigatie. Fata care era pusa acolo sa dea detalii raspunde :
"Pai, da, puteti sa aveti si navigatie, dar la pretul de 1 500 $.
Ah, dar inca nu avem soft-ul de Romania asa ca la noi in tara nu o sa mearga"
La care tata : "Si tu vrei sa platesc 1000 de dolari pe ceva ce nu merge?"
fata: "Eh, dar nu-i porblema ca doar sunteti in Romania. Deschideti geamul si intrebati! "
De metionat faptul ca domnisoara respectiva era cat se poate de serioasa. EA merita un afis ca cele de care zici tu.
Bine, mai stiu eu si altii, dar nu stau sa scriu despre toti...
Era ora 1 noptea si muream de somn evident m-am culcat a doua zi aveam scoala si ma trezeam devreme ...ma culc totul oke la ora 3 telefonul incepe sa sune ma uit la telefon somnoroasa...primisem un mesaj "Daca dormi da-mi un bip ca sa stiu sa nu te deranjez :*:*:*!" eu in gandul meu daca nu imi consumam mesajele ii trimiteam un mesaj cu : " SCUMPO MAINE ITI ADUC UN AFIS!:*"
Venerabilul întreabă: