Sincer, mi-a placut intrebarea aia Mi-am dat seama din prima ca era o glumita, asa ca nu am inceput sa te critic ca ceilalti. Am tacut pe Internet si am ras in fata PC-ului Super idee... In lumea asta alb-negru in care traim, tu mi-ai inveselit ziua (de ieri si de azi)
Daca am pune fiecare cate unu pentru a ne demonstra ironia, ce s-ar alege de TPU?
oh wait...
@edwlo, daca esti unu din cei care ti-ai **** mintea sa dai un raspuns pe bune la ceva pus la misto, da-ne un bip in~15 ani
@caractere si @Pișcotu intrebarea a fost pusa intr-un mod ironic si cine isi punea putin mintea la contributie se prindea ca nu e pe bune, adica cum naiba sa faci din astea la 11 ani? de fapt in societatea in care traim orice e posibil, iar daca voi nu v-ati amuzat e strict problema voastra
@caractere spre deosebire de tine eu chiar am ajutat pe unii, daca te uiti in schimb la raspunsurile tale in 50% ii criticai pe ceilalti asa ca abtine-te te rog.Stiu ca te-ai ofticat cand m-am luat de exprimarea ta, dar asta e adevarul si nu am ce iti face.Inainte sa critici pe altii mai treci pe la scoala and listen this poate inveti ceva:http://www.youtube.com/watch?v=638Z3ftcpaQ;)
@Anet esti prea saraca cu duhul ca sa poti intelege ceva!
Fetito, tocmai ca exista copile de 11 ani care au diverse activitati non-ok pentru varsta lor, nu era cazul sa faci caterinca pe un subiect atat de serios. Ori ajuti, ori taci!
De fapt. ai probleme mintale grave. Si simti nevoia de atentie... atentie virtuala. Ceea ce te face chiar trista. O viata sprancenata.
Julyly2089 întreabă: