Chiar imi place de el...adica nu pare el un om care sa aiba toate facultatile mintale, dar se pare ca le are pe alea care lipsesc majoritatii oamenilor din ziua de azi! Nu pare el "normal", dar spre deosebire de @NinaDobrev stie ce vrea de la viata!
Ma bucur foarte mult pentru el. E un om simplu cu un suflet de copil, curat si bun. Avem ce invata de la el...
Amuzant, simplu, nu stie d'astea. A ajuns si el o vedeta. Cei de la "In puii mei!" il imita in fiecare saptamana.
Omul este chiar amuzant... Am ras la partea I, cat si II cu lacrimi!
Ma bucur pentru el sincer. Cred ca are, la fel cum spunea la cometarii, o forma de retard si nu e intreg, saracul. E bine si a zis ca nu o lasa pe Oana lui...Ma bucur pentru el. Vai ce nume frumos are de fapt, Ciprian. Vai. Succes in viata. PACE>funda?
Hai ca sunteti rai...Am scris funda din obisnuinta obisnuintei, nu intentionat. Dar voi nu stiti decat sa criticati! Imi amintesc ca nu am creat conflincte si certuri niciodata si ajut cum pot! Funda e o simpla obisnuinta de cand eram incepatoare de tot. Nu ca acum as fi avansata, dar am mai invatat cate ceva. Si consider ca domnul Harry Potter, daca tot stie atatea vraji, trebuia sa-si dea seama. Si in loc sa ma criticati, mai bine mai ganditi-va doua trei minute inainte. PACE>
Julyly2089 întreabă: