anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai nou, am observat că pentru a fi primit la t/a trebuie să întrebi în prealabil. Şi am mai observat şi că voi, ăştia, rezidenţii (da, da, voi) nu primiţi nici măcar chiriaşi.

Aşa că am intrat prin efracţie. Nu am nimerit unde trebuie, dar...în fine.

Acum, întrebarea mea pentru voi este: cum se iese din beci?

Răspuns Câştigător
| ayosmdk a răspuns:

Cum se iese din beci... hmm

O iei la stanga, faci 3 pasi mari si 4 mai mici O iei spre vest, mai faci 10 pasi, incepi sa sapi, sapi, sapi... pana ajungi in China. Acolo incepi sa intrebi oamenii ( daca poti ) de unde iei autocarul spre Japonia ( stiu... o iei si tu invers ) Din japonia iei avionul pana in America. Bei, mananci toata noaptea, devii mahmura si apoi te apuci sa inoti pana in Europa. Faci un ocol Spaniei si ajungi in ( pam pam pam pam ) Viena. Te duci si tu, sperii niste porumbei si peste putin timp ajungi in Romania. Incepi si tu sa mergi pe calea Dunarii pana ajungi intr-un sat primitor. Bei, mananci, faci show acolo, inveti taranii sa danseze la bara si drept rasplata ei te vor conduce acasa.
Vezi? Simplu? Si pentru asta nu ai nevoie decat de vointa. Restul, chestii inutile cum ar fi banii, poti sa faci rost de ei. Stii tu... oferi servicii! Hai bafta! Sa-i saluti pe ai tai din partea mea cand ajungi.

37 răspunsuri:
| OMGZombiesEverywhere a răspuns:

Eu vad ca am fentat cumva sistemul, n-am intrebat inainte sa intru. am pus deja 3 intrebari si n-am primit vreo cizma in cap.ai grija ce faci in beci, acolo am ingropat niste *ugh* chestii.

| AudImagini a răspuns:

Te înţeleg, mie aproape mi-a venit să plâng când am văzut că nu mă primesc ಥ_ಥ

| betsy a răspuns (pentru AudImagini):

Îţi explic cum se ajunge în beci?

| Musique a răspuns:

Copiii albaștri nu pot ieși.

| BlackVeil a răspuns:

Eu sunt mai mica si neagra, asa ca nu au fost foarte deranjati de prezenta mea.

| betsy a răspuns (pentru Musique):

Hmm...Să înţeleg că nu ţi-a plăcut "Avatar"?

| Musique a răspuns (pentru betsy):

Nu.E stupid filmul.

| betsy a răspuns (pentru Musique):

Posibil, dar mie tot îmi plac oamenii albaştrihappy

| umbrax a răspuns:

Aaaaa ai grija in beci cine stie ce gasesti pe acolo dat fiind ca n-am mai intrat pe acolo de ani buni

| AikkoxD a răspuns:

De ce am citit erecţie?

| betsy a răspuns (pentru umbrax):

Păi ar trebui să vii. Începe să-mi placă aici: am frigider, curent electric, lumină...de la frigider, net şi lift (m-am prins şi cum se iese)...

| umbrax a răspuns (pentru betsy):

Stai ca vin imediat

| betsy a răspuns (pentru AikkoxD):

Habar nu am. Dar vroiam să te întreb ceva: de ce naiba arunci cojile de la seminţe în beci?

| betsy a răspuns (pentru umbrax):

Ia liftul şi coboară la -3 atunci.

| AikkoxD a răspuns (pentru betsy):

Un tip gol aleargă cu coşul meu de gunoi. Ce vrei să fac?
http://down.laifudao.com/tupian/b05887213.jpg

| umbrax a răspuns (pentru betsy):

Gata am ajuns

| Caution a răspuns:

Bea RedBull.
Pentru că iţi dăă ariiipiii, şi aşa ajungi mai repede la usă.

| iKeel a răspuns:

Păi măi FatăAlbastrăCareSperiePorumbei... Eu nu ştiu ce să zic.

| BeastMaster a răspuns:

Cum ai intrat asa si iesi... Dar de ce ai vrea daca ai tot luxul ala? Beciul meu are decat muraturi.

| Aneurysm a răspuns:

Cum intri pe dreapta.

| MâţulMov a răspuns:

Bai fata proas... aaa... albastra care sperie porumbei, plimba-te pana gasesti o lumina, aia trebuie sa fie fereastra. Asteapta acolo sa slabesti si dupa aia iesi pe ea.
Saaaau, poti sa iesi pe usa.

| betsy a răspuns (pentru MâţulMov):

Am spus că m-am prins cum se iesewinking Şi ştiam şi eu că pot ieşi pe fereastră, dar voiam, totuşi, să rămân în interiorul clădirii, că n-am venit doar ca să vizitez beciul t/a...

| betsy a răspuns (pentru iKeel):

În cazul ăsta...mă bucur că te-am lăsat fără cuvintehappy

| betsy a răspuns (pentru ayosmdk):

Ok, mersi, dar lămureşte-mă cu un lucru: de ce trebuie să fiu mahmură ca să înot între America şi Europa?

| ayosmdk a răspuns (pentru betsy):

Sa nu intri in vreun iceberg. Ce? Vrei sa te scufunzi?

| betsy a răspuns (pentru ayosmdk):

laughing Ai perfectă dreptate. Titanicul măcar avea 16 bărci de salvare, da' eu, care n-am nici măcar una, ce să mai fac?

| iKeel a răspuns (pentru betsy):

Eu nu prea...

| Ţăpeşu a răspuns:

Şi de asta nu mai stă nimeni aci...

| betsy a răspuns (pentru Ţăpeşu):

Îmi pare rău, dar TU stai aici...

| Ţăpeşu a răspuns (pentru betsy):

Mne, mă doare capul şi văd că la sănătate sunt numai întrebări tâmpite şi trolli infecţi. De la începutul anului au plecat mulţi, rămânând numai cei idioţi. Cei care frecventează acum categoria şi sunt de ăia vechi sunt doar Musique, AikkoxD, DaVa, BlackVeil, Apache, poate şi eu.Penultimii trei sunt plictisiţi de categoria asta.