Da o să murim
Unii de bătrâneţe alţii de boală alţii accidente
Ca in orice altă zi
*măicuţă moăd oăff*
Da,si se pare ca suntem rezistenti ca si gandacii de bucatarie (rezista si unei explozii nucleare), daca ar rezistat la atatea sfarsituri ale lumii
Or să vină extratereştii şi or să conducă lumea.Bin Laden o să reînvie, roboţii de la chinezi ne ameninţă, va fi cutremur de 10 grade pe richter.nu or să mai existe trolli. băsescu e şefu' lumii, o să murim, vine un asteroid care o să facă un impact cu o explozie de 4000 de megatone.
Jet de aici.
Daaa! Mai florentinf, ti-ai facut temele?! Sa nu cumva sa mori fara ele facute ca iei un 4 in lumea de dincolo
Sora mea a implinit in 10.10. 2010 10 ani! Si nu i s`a intamplat nimic rau, chiar e bine si sanatoasa.Asa spun toti insa, cred ca numai Dumnezeu stie cad se v-a sfarsi lumea.
Gata cu aceasta discutie ca nu vreau sa devin prea "EMA"
Si eu tot de ziua ei am implinit 13 ani anul trecut
Daa vom muri! Asa cum am murit si la eclipsa... cum am murit si in mai si in octombrie cum am murit si anul trecut cum am murit si cand a trecut mileniul... si secolul
mda in mod sigur vom muri... cum vom muri si la anul in decembrie
cum dracu sa mai crezi asa ceva?
Unu de la mine din fata blocului e diavolul face 11 ani maine(11.11.11)looooool ce coincidenta
Sa nu-mi spui ca pe taica-su in cheama satan
Nu!
Se spune ca maine se va intampla ceva.Pe data de 11 a fost acel atentat de terorism in Statele Unite cu avionul care s-a bagat in aceea mare cladire.Asa ca se spune ca si maine se va intampla ceva.
Cifra II semnifica:
I Din stanga il reprezinta pe Dumnezeu si ceata s-a.
I Din dreapta il reprezinta pe Satan(Diavol) si ceata sa.
Nimeni nu poate sti ce se va intampla maine.
Aici ai un filmulet mai concret:http://www.buzznews.ro/......11-video/.
Ce parere ai? Romania : 3 cutremure in 4 ore, Turcia e devastata, Japonia la fel, raul vine incetul cu incetul, nu m-ar deranja daca-as muri pentru ca,( si citez ) : nu-ti fie frica de moarte si fieti frica de viata netraita. ce-o se intampla se-o intampla, dar eram prea curios ca-sa mai asteptt
Da. din cate am auzit si citez: "Vom trece intr-o alta dimensiune"uneori chiar nu sti ce sa mai crezi: (Asa cum am murit si la eclipsa... cum am murit si in mai si in octombrie cum am murit si anul trecut cum am murit si cand a trecut mileniul... si secolul
mda in mod sigur vom muri cum vom muri si la anul in decembrie)
Vom trai si vom vedea
Ma copiezi cumva? ca mie asa mi se pare
Venerabilul întreabă: