anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine dau proba orala de limba si literatura romana si as avea o intrebare:
Ce sa beau inainte de a pleca de acasa?:
1. O bere...doua;
2. O cafea tare.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Succes Tudor, nu bea nimic. Cafeaua te face sa te duci la veceu, berea s-o dai in Eminesculaughing

19 răspunsuri:
| Paula a răspuns:

Sincer? bere pentru curaj! smug

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Raspuns corect: o cafea tare. Apoi un pahar cu apa rece.
Eu iti tin pumnii si iti doresc succes!
Daca ai emotii cand esti in fata comisiei, gandeste-te ca esti aici, cu noi, pe TPU. Totul ti se va para mai usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cafea... ce fata ai face cand vorbesti in fata unui profesor si imi miroase gura a alcool? De mestecat guma nu poti...deci,cafeaua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iei cu tine o sticla cu apa, cu care intri si la examen, daca ti-e sete bei atunci oleaca de apa. Nu cred ca e o idee buna sa bei cafea (te agita) sau bere (te amorteste)

mlm
| mlm a răspuns:

Un pahar cu apa rece, cafeaua iti provoaca palpitatii la inima atunci cand ai emotii, iar berea te turmenteaza. Oricum iti doresc multa bafta si succes la examene.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic.incearca sa-ti stapanesti emotiile fara sa apelezi la ''ajutor''. oricum, le vei avea pana cand vei intra in sala, dupa aceea vor disparea.succes!

mira
| mira a răspuns:

Ia si o mica gustare. Apa minerala

Shin
| Shin a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa bei nimic... Poate doar un ceai ca sa-ti calmeze putin emotiile care o sa le ai. Depinzand de pozitia ta pe lista (numele de familie) s-ar putea sa intri mai tarziu... deci de trezit o sa te trezesti si fara cafea.
Bafta, Shin

| giovana a răspuns:

Nu incepe de acum sa iti "stamperi" emotiile cu alcool. Are si alcoolul rolul lui in viata, dar in alte ocazii, putin si de calitate. Acum concentreaza-te pe examen si pe viitorul tau. Mult succes! Iti tinem pumnii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avand in vedere ca intrebarea am pus-o la categoria amuzante il dau castigator pe Flav care e demential, esti tare omulelaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Bafta Tudor, de baut sa bei dupa examen...sampanie pentru invingatori...

eileen
| eileen a răspuns:

Hidrateaza-te cu multa apa si..mult curaj. Succes!

| bibitza a răspuns:

Si eu incep maine bacul...eu mi-am luat energizante sa beau... sper totusi s nu imi dea aripi big grinbig grinbig grin.bafta pentru mainewinking. sa ne anunti cat ai luat tongue

| JustMeFlory a răspuns:

Succes iti doresc maine! Lasa ca esti baiat destept si vei trece cu brio! niste whisky nu se poate?laughinglaughing ca sa iti dea mai mult curaj!big grin

| lia a răspuns:

Pai nu stiu cum sa iti explic Tudor, eu nu stiu cat tii tu la bautura ca sa iti recomand cate beri sa bei laughing
Eu spun ca poti sa incerci amandoua variantele, dar pe colegii tai, ca experiment devil laughing

| Sara2 a răspuns:

Daca bei bere te da afara din examen iar cafeaua e bosirca eu nu suport nici mirosul dapoi s-o beau deci mananca o bucatica de ciocolata e f buna pentru memorie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A 3-a varianta nu exista?big grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Totusi nu bea prea mult sa nu iti vina sa te duci la toaleta cand va trebui sa vorbesti.
Incearca sa iei o lecitina inainte. smug

| lili_1880 a răspuns:

Nu recomand cafea pentru ca are efecte laxative si n'ai vrea sa te apuce tocmai acolo rolling on the floor
doua trei shot'uri de tequila si esti pregatit. laughing
(si eu dau bacul anul asta. si mi'e groaznic de fricanail biting)