ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Maine e 13 august. Aveti superstitii in legatura cu numarul 13? Ce parere aveti despre cei nascuti pe 13?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sunt nascuta pe 13, am locuit pe o strada la nr. 13, in condica de prezenta am fost la nr.13, cand m-am casatorit si m-am mutat la bloc a fost la ap. 13, acum 6 ani m-am mutat la casa parinteasca...tot la nr. 13. Pot afirma cu certitudine ca nr.13 nu mi-a purtat ghinion niciodata.

25 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Mie imi poarta ghinion teribil. Lunar pierd o suma de bani pe 13. Zi de chirie...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Azi e ziua mea si simteam nevoia sa aud pareri obiective. Nu de alta, dar ma gandeam ca, nascuta fiind pe 13, se explica felul meu de a fi. Si pentru mine, 13 e un numar norocos, in general. Iar, cum nu sunt superstitioasa, e posibil sa-mi mai fi si scapat cate unele chestii bune care mi s-au intamplat pe 13.
Oricum, cel mai bun lucru este ca m-am nascut EU. Doamne! Ce modesta pot sa fiu!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

@mucea: Nuuuuuuuuuuuuuuu...ma scoate fi-meu in lume...nu dau bairam. La varsta mea!

lolita
| lolita a răspuns:

13? nici nu mi-am dat seama, eu nu sunt superstitioasa.

auran
| auran a răspuns:

Eram destul de superstitioasa candva dar, cu timpul am inceput sa cred ca-mi poarta noroc...asa ca maine sigur imi va merge bine...

| Silvia a răspuns:

Nu cred ca 13 este o zi cu ginion, din contra...in clasa a doua intr-o marti 13 am dat test la engleza si am luat FB[foarte bine] big grin: ))

| Shery a răspuns:

13 e numarul meu norocos laughing serios, mereu mi se intampla lucruri bune pe 13... de exemplu azi imi intra minutele :X

| SweetCandy a răspuns:

Nu am...in general e o zi buna pentru mine, ziua de 13happy

| Brigitta a răspuns:

Maine e ziua unei f bune prietene:X
Si de maine intr-o luna e ziua meabig grin
Deci si eu m-am nascut pe 13, intr-o vinerilaughing Si sunt perfect normalalaughing

| Haydee a răspuns:

Hehe... ziua mea norocoasa! Ce superstitii?laughing

| cLaudYu a răspuns:

Eu sunt nascut in 13.01.1993, si sunt normal ca si ceilalti:p nu cred in superstitii.

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu cred doar in Dumnezeu nu si in supersitii babesti.

| timbucadrian a răspuns:

Io cel putin nu cred in superstitii... dar sunt uni oameni care cred in asa ceva... si datorita faptului ca ei cred si li se " intimpla"

| iulia_5454 a răspuns:

Eu sunt nascuta pe 13(octombrie), nu ma pot considera un om norocos dar nici nu cred ca ghinioanele mi le-a adus nr 13 ci asa a fost sa fie

| dadaaaaa a răspuns:

Si eu m-am nascut in 13 februarie..si nu am nik..sunt normalaaaa..si 13 chiar imi aduce noroc

| deea_5245 a răspuns:

Eu cred ca la me ziua ghinionista este nr 12 .fix de ziua mea.in fiecare an de ziua mea am plans. ba m-amcertat cu parintii, ba cu fratii.ba cu prietenii. in rets nr 13 nu-mi tine nici noroc dar nici ghinion. o zii obisnuita. sper sa fie asa si de aqu inaitnebig grin

| Livianananana a răspuns:

Nu am. mama sa nascut pe 13 deci daca ea nu era nici eu nu eram deci e un noroc!

| ammodytes a răspuns:

Totdeuna in ziua de 13 am avut noroc... iar de multe ori mi-am cumparat si bilete la avion in date de 13, in nr de la tel am de doua ori 13...deci nu ma afecteaza... cel putin pana acum happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Nu cred in supersitii, dar o sa vad ce se intamplawinking

Nu cred ca cei nascuti pe 13 au ceva "diferit" fata de noi.

dar totusi bine ca frate-miu s-a nascut pe 14 laughing
Bybye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt nascut pe 13...intr-o zi de marti!
Sunt normaltongue...asa cum e toata lumea...nu cred in superstitiihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt in 13 da iunie.si sunt norocos. mie un popa sau o mata neagra imi aduce noroc. iar celelalte nu-mi aduc ghinion.asta ma bucura foarte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt nascuta pe 13-02-1988 ora 23:30 trebuie sa fiu pe 14 dar nu au vrut asistenteletonguebig grin... mie una ziua de 13 imi poarta foarte mult norocbig grinnu cred in superstitii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claritate in gindire, dezinvolti, modesti, practici, distractivi, sinceri si enorm de multe calitati care insumate putem spune ca rezultatul e "un om adevarat"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am luat un FB pe 13 nu mai stiu ce luna, si odata doamna a zis ca iau premiu intai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce data ai supt ultima oara falusul?

Întrebări similare