Sunt nascuta pe 13, am locuit pe o strada la nr. 13, in condica de prezenta am fost la nr.13, cand m-am casatorit si m-am mutat la bloc a fost la ap. 13, acum 6 ani m-am mutat la casa parinteasca...tot la nr. 13. Pot afirma cu certitudine ca nr.13 nu mi-a purtat ghinion niciodata.
Mie imi poarta ghinion teribil. Lunar pierd o suma de bani pe 13. Zi de chirie...
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Azi e ziua mea si simteam nevoia sa aud pareri obiective. Nu de alta, dar ma gandeam ca, nascuta fiind pe 13, se explica felul meu de a fi. Si pentru mine, 13 e un numar norocos, in general. Iar, cum nu sunt superstitioasa, e posibil sa-mi mai fi si scapat cate unele chestii bune care mi s-au intamplat pe 13.
Oricum, cel mai bun lucru este ca m-am nascut EU. Doamne! Ce modesta pot sa fiu!
@mucea: Nuuuuuuuuuuuuuuu...ma scoate fi-meu in lume...nu dau bairam. La varsta mea!
Eram destul de superstitioasa candva dar, cu timpul am inceput sa cred ca-mi poarta noroc...asa ca maine sigur imi va merge bine...
Nu cred ca 13 este o zi cu ginion, din contra...in clasa a doua intr-o marti 13 am dat test la engleza si am luat FB[foarte bine] : ))
13 e numarul meu norocos serios, mereu mi se intampla lucruri bune pe 13... de exemplu azi imi intra minutele :X
Maine e ziua unei f bune prietene:X
Si de maine intr-o luna e ziua mea
Deci si eu m-am nascut pe 13, intr-o vineri Si sunt perfect normala
Eu sunt nascut in 13.01.1993, si sunt normal ca si ceilalti:p nu cred in superstitii.
Io cel putin nu cred in superstitii... dar sunt uni oameni care cred in asa ceva... si datorita faptului ca ei cred si li se " intimpla"
Eu sunt nascuta pe 13(octombrie), nu ma pot considera un om norocos dar nici nu cred ca ghinioanele mi le-a adus nr 13 ci asa a fost sa fie
Si eu m-am nascut in 13 februarie..si nu am nik..sunt normalaaaa..si 13 chiar imi aduce noroc
Eu cred ca la me ziua ghinionista este nr 12 .fix de ziua mea.in fiecare an de ziua mea am plans. ba m-amcertat cu parintii, ba cu fratii.ba cu prietenii. in rets nr 13 nu-mi tine nici noroc dar nici ghinion. o zii obisnuita. sper sa fie asa si de aqu inaitne
Nu am. mama sa nascut pe 13 deci daca ea nu era nici eu nu eram deci e un noroc!
Totdeuna in ziua de 13 am avut noroc... iar de multe ori mi-am cumparat si bilete la avion in date de 13, in nr de la tel am de doua ori 13...deci nu ma afecteaza... cel putin pana acum
Undercover10 întreabă:
Julyly2089 întreabă: