Sa nu vina sfarsiylu lumii
______ ______
LI LI
(nnnnnn)
(uuuuuu)
Imi i-as dori sa se opreasca prostiile astea despre sfarsitul lumii OAMeNI BUNI NIMENI NU STIE NIMENI SFARSITUL LUMII NUMAI DUMNEZEU
La fel si tie!
Mersi.
Ultima dorinta a mea este : Sa fiu fix atunci ''de sfarsitul lumii'' cu mama si cu tata la cumparaturi, si sa imi iau toate lucrurile din rafturi:) si familia mea sa fine singura care supravietuieste, sa pot sa am toti banii din lume la indemana, toate hainele Absolut tot
Si daca ramaneti numai voi, pentru ce iti mai trebuie banii?
Eu zic ca nu va veni sfarsitul lumii, dar daca ar venii as vrea ca toata lumea sa fie fericita, bogatasi sanatoasa.
As vrea sa ma prinda cu femeia vieti mele, asta daca o sa vina
Sa nu vina sfarsitul lumii! OAMENI BUNI nu mai credeti in DUMNEZEU? El ne-a creat, el va sti cand va veni sfarsitul lumii
Stiu una care sigur se indeplineste....Imi doresc sa nu vina sfarsitul lumii.
Stiu ca raspunsul meu nu prea se incadreaza aici, dar poate mi-am dorit prea tare sa imi spun dorinta mea, facand abstractie de sfarsitul lumii.Imi doresc nespus de mult sa am parte de sanatate in primul rand, iar in al doilea rand sa am un Craciun normal, sa ma bucur de sarbatori, sa simt acel sentiment unic, pe care doar in perioada sarbatorilor de iarna le poti simti...asta e dorinta mea!
Pai ultima dorinta ar fi sa ramana base la putereglumeam as vrea sa moara maine basescu si restul sa traiasca si sa moara si toate ciorile...
Inainte de a ma trezi cu un asteroid in brate sa fac dragoste orala cu o mayasa
Sper ca maine sa fie sfarsitul tuturor rautatilor si necazurilor din lume sa incepem o lume mai frumoasa si lipsita de griji.
Giinger întreabă:
Ralucaaa98 întreabă:
Julyly2089 întreabă: