anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine fac o luna de TPU.E adevarat ca nu m-am omorat chiar asa tare cu ajutatul aici,am dat un singur raspuns pe care l-am si sters dupa aia, dar totusi e un moment important in viata mea - recunosc ca am ceva emotii.Tremur tot.In fine,intrebarea mea este urmatoarea:v-a schimbat TPU-ul viata in vreun fel? Cum ar fi de exemplu ca in loc sa va mai uitati la suleyman magnificul,ati inceput sa stati mai mult pe site-ul asta si sa cititi chestiile astea interesante,pe care le gasim zi de zi aici?(Stiu,mai putin intrebarea mea – dar n-o ma supar pentru ironia asta,imi sunteti prea simpatici).Sau sa aflati ca un vecin scrie despre voi ca ascultati manele la maxim,iar voi sa va certati cu el si sa vina politia si sa va dea amenda un milion? Sau sa vreti un pisic si sa-l primiti de la un user de-al nostru,iar pisicul sa va faca viata grea, sa nu va lase sa dormiti si sa se pipi peste tot prin casa?
Deci la chestii de-astea ma refer…
OK.Astept cu mare interes povestile voastre.Si poate raspundeti si voi azi…

Răspuns Câştigător
| Glumet a răspuns:

Intr-adevar, este interesant sa intri pe TPU si sa vezi ce zic altii, dar nu pot sa zic ca mi-a schimbat viata.

| anonim_4396 explică (pentru Glumet):

Vezi c-o sa-ti dau o funda pentru ca mi-a placut raspunsul tau, sper sa iti intre chiar daca esti suspendat.Acuma ma intreb ce naiba au avut cu tine - esti un tip foarte serios, care vrea cu adevarat sa ajute comunitatea, spre deosebire de colegii tai care au luat totul in gluma si au zis ca le plac bananele si alte alea…
Iti multumesc.Si vezi ca o sa scriu adminilor, poate iti scoate chestia aia, pentru ca avem nevoie de tine aici…

| Glumet a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru funda.Am fost suspendat pentru ca am pus intrebari tampite la categoria Trivia/Amuzante.M-am gandit ca o sa fiu amuzant, dar nu am facut decat sa-i enervez pe altii care s-au saturat de intrebarile mele.

| anonim_4396 explică (pentru Glumet):

Nu stiam ca poti fi suspendat pentru ca pui intrebari tampite...
Bine ca mi-ai zis, ca sa fiu si eu mai atent pe viitor.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Eu fac 2 zile. M-a schimbat mult m-a facut mai sociopat. big grin

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Eu zic sa nu ne grabim si sa mai asteptam inca 2 zile...

| Jakoban a răspuns:

Îmi plac bananele

| dia456 a răspuns:

Pe mine m-a schimbat.

| anonim_4396 explică (pentru dia456):

Pai zi in ce fel! Suntem si noi curiosi...

| AnonSexy a răspuns:

Macar il ascultai pe salam? eu cred ca politistul ala a venit sa dea o dedicatie nu amenda.

Întrebări similare