| AvalohAlyn a întrebat:

Mâine mă duc la infecționist și îl întreb după cât timp devin zombi după ce fac vaccinul și în cat timp incepe sa își facă efectul cipul și 5G și dacă are medicamente pentru tratarea acestor reacții adverse vreun medicament cu busuioc,aghiasmă,mir, usturoi de astea, există pe piață am văzut dar se da numai la pangarul bisericesc cu rețetă de la IPS Teodosie și senatoarea Sosoaca că ei au făcut medicamentul asta numit Busuioaghiasmir

Acesta este un pamflet și trebuie tratat că atare fiind la secțiunea Trivia și Amuzante neavând intenția să jignesc sau sa supăr vreun creștin fiindcă chiar și eu sunt creștin și cred în Dumnezeu mult

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amuzant, dar nu vad intrebarea.

| IngerasulMicut a răspuns:

Să fii sănătos.

| J0B0MAT a răspuns:

Medicamente la farmacia veterinară, cică sunt foarte eficiente. Iei un câine cu tine și sui că sunt pentru el.
Poate adopți un câine de pe stradă, faci 2 lucruri bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa nu faceți astfel de glume dacă sunteți creștin. A atinge niște subiecte delicate pentru hăhăiala unor idioți nu e nici umor și nici act de inteligenta. Un umor inteligent nu pătează valorile. Nu razi de Dumnezeu, de mama, de Eminescu..valorile nu le murdărim