Si eu, sunt atât de buni biscuitii astia...
Ingrasa, mănâncă si tu mai sănătos.
Ok boss, am inteles
Fata ascultătoare...
Pai da' nu? In special de tine ascult boss, in special de tine. Your wish is my command, master(si aici ar veni o plecaciune)
Yes, my lady...
Cu replica asta ma simt ca in Kuroshitsuji(in loc de Yes,my Lord, Yes my Lady, so practically you are Sebastian and I am Ciel; I have such a fcked up logic, you will need to excuse me, i will go cry in a corner now)
Exact de la Sebastian am luat replica. Aproximativ identica.
Deci sunt Sebastian... Scopul meu este de a te proteja, my lady. Pentru tot restul vietii mele de demon.
Multumesc Doamne! Imi era frica ca o sa ma intrebi ''ce-i aia Kuroshitsuji?''
Cum... Anime-ul meu preferat? Am văzut toate episoadele din ambele sezoane. E super tare. Care sunt personajele tale preferate. Ale mele: Sebastian, Ciel si Grell.
Nici nu se pune problema : Ciel, Grell si Sebastian *whisper - they are the best*
Este! Bate palma!
Pai normal,*bate palma* De Craciun ii cer lui Mosu' sa mi te aduca, cu o fundita pe cap. Numai manga am prin camera, laptopul ii full of anime, iti fac toate conditile numai sa stai cu mine. daca incerci sa fugi vin ingerii dupa tine
Si eu am camera plina cu personaje din anime. Le-am lipit pe pereti. (desene)
Nu e nevoie sa mă aduca Mosu', am semnul lui Sebastian pe mana. Daca patesti ceva, o sa vin imediat.
Cu primul zbor spre Coreea, vezi ca te astept, poate nu vi ca te pap. Ce m-as face eu fara servitorul meu umil :*
Nu, nu, nu... Sunt majordom, servitorul are un rang mai mic. In Coreea, esti nebuna! Chiar si cu super viteza o sa întârzii... Mint, vin eu cumva!
Ete na ca isi stie rangul, si eu care voiam sa te ''detronez'' putin.Lasa ca vezi tu cum faci sa vi, vezi numa ca astia daca te vad zburand pe afara direct la exorcism ajungi, la laborator.
Deci nu cred )))
M-ai lăsat fără cuvinte... Din momentul asta, esti pe lista mea neagra.
Ok,ok,cred! Toate sunt cum vrei tu, numai sa nu imi plangi dragutule.
Vai tu, ce generos esti. Dar cine e ala care plânge?
Esti magician, poti face oamenii fericiri!
Cu cine?
Cu tine!
Cum de tu esti pe pozitia 12, iar eu pe 14, când eram înaintea ta? Astia mă fura...
Imi pare rau sa te anunt dar sunt pe 10.
Ticalosu-le.
Ti-as arata altceva, dar după devin utilizator suspendat si...
Si esti un fricos...
Ti-as fi scris eu ceva dar nu stiu cum se scrie sun forma de smiley face.
Gramatica asta...ne omoara
Săracul de mine am mai intrat si la filologie. Daca telefonul nu scrie bine si face pe istetul corectandu-mă, cu greseli, eu ce sa-i fac.
Siria05 întreabă:
Venerabilul întreabă: