Era vrajitorul din Găoz, da' las dupa tine de data asta.
Ba, se subînțelege. Ia zi GOZ, ca parca suna si un ă pe acolo. :]]
Ba, ase-i, amu chiar n-am ce zice * nu ma bag man face*
Hehe
Dar tot nu mi-ai spus ce ai patit ieri.
N-am patit nimic. Nu are legatura
Tot e ceva ce nu spui.
Lasa-l tu ca ii vorba de Dante, i-a furat cațeaua)
Pe cine ma, pe kama? Lasa ca pianistul se da periculos de dimineata, vrea sa arunce cu vioara dupa mine
Asa deci, asculti de Fabulosu a? Biinee...
Nu ascult dar numele meu e un mesaj pentru el
Taci ca i-ai ciordit numele.
E fimiu, taci din gura. Ce sa fac daca mi-a placut viata, asta e.Desi cred ca e facut la bautura, ca nu e nici destept si nici frumos ca mine
Pai oricum tot zice ca is hot de lebede
Nici modest, stii. :]]
Asa zici dupa ce te-am crescut cu o țâță?
Clar ca nici modest, numai eu sunt plin de calitati, el nu a fost in stare sa mosteneasca nimic bun.Cand il vad intru in pamant de rusine sa stiu ca e fimiu.Era bine daca faceam cum voiam eu la nastere, il aruncam in wc si trageam apa )
Era deja prea mult un singur fabulos. Cu 2 e moarte curata.
Ma exact la ea ma gandeam cand am spus asta pe bune
Doar tu ai inteles mesajul subliminal
Ce suflet de tata. Sadicule. :]]
Ba imi ranesti sentimentele... de ce esti rau cu mine?
Daca te consoleaza cu ceva, eu sunt dau doar cu tine ) Unde e ma sleep sa isi dea si el cu parerea la telenovela dintre kama si pianist?
)) ba aia doi is cei mai dramatici oameni... parca ei au 80 de ani, toata ziua se plang de cat le e de greu)
Plus ca sunt foarte suparati pe viata in general,si pe oameni. Glumesc si eu cu ea,o intreb marimea la chiloti sa vad daca are curu mare, si ea mai are putin si imi da in cap. Daca ii ceream o poza cu ea in chiloti era altceva, dar asa nu pricep. Oricum, in cuplul ala noi stim cine are OO, si nu e vorba de pianist
Tu chiar n-ai ce face decat sa dai din gura aiurea!
Adevarul e ca se potrivesc... eu ii vad ca fiind lesbiene ba oricum ambii au sute si mii de fețe, acuma kama e supi pe mine dar merita la cat de urat a vorbit despre mine "ce dai aia primesti, ai grija cand dai m@ie"merge nu?
DaciaRomania întreabă: