Pai, evident ca amandoua zboara din cer, si stropesc pe toti cei de pe pamant, de zice lumea c ploua cu ***, ori asta, ori exista ceva rezervor care pastreaza toate astea pana la aterizare... dare cea mai logica mi se pare prima varianta bafta...P.S.: nu sta NICIODATA in aeroport cand decoleaza avioanele, ca poate te trezesti cu surprize
Tu nu ştii? E ca la trenuri, ai văzut că toaletele alea au gaură jos şi după ce îţi faci nevoile îţi imaginezi şi tu că ajung printre şine.
Deci, rahatul şi urina din avion se paraşutează tot printr-o gaură şi se transformă în rahat praf şi urină spulberată.
Genial, nu? XD
. da. nici eu nu m-am gandit : a) cred ca se duce din avion in aer si se trezeste cineva cu urina in cap | b) avionul are un rezervor care duhneste ingrozitor
Nu se goleste toaleta in aer cand tragi apa, au compartiment de depozitare a resturilor umane care se goleste la aterizare. La ce ce altitudine zboara majoritatea avioanelor, daca s-ar ejecta in aer fecalele depuse recent de un pasager in vasul de toaleta si ar cadea peste un om/animal l-ar omora. Ideea e ca la 3000-4000 de metri deasupra pamantului e foarte frig, adu-ti aminte de cazul romanului care s-a cocotat pe aripa unui avion care a plecat de la Bucuresti catre Roma, daca nu ma insel. A fost gasit aproape degerat de frig si norocul sau a fost ca din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile pilotul nu a putut sa zboare la altitudinea potrivita.
Jingsaw112, Logica Quantica...eu raman la varianta mea (SUNTEM LA T/A BOYS)
în caz de atacuri extraterestre, trebuie să se apere şi avioanele cu ceva, right?
Nu se trezeste nimeni cu nimic in cap)avionul e la o gramada de altitudine, chiar credeti ca din cer mai ajunge in cap la oameni? ce naiba
Ti-am spus ca asa se rezolva misterul "De ce ma picura uneori cand e senin afara"
Julyly2089 întreabă: