anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mda,am revenit ! Am adus bere >: . Acum,lăsând "gluma" la o parte , unde e vechiul TPU?straight face
Acum văd numai întrebări stupide,puse de useri stupizi. Întrebări ca " Vibratorul meu e în geantă la mamaie.Cum îl scot?" nu's deloc amuzante. Faceți și voi o faptă bună și omorati'vă ! Atunci era nebunia "Justin Gayber" acum e nebunia întrebărilor neamuzante?raised eyebrows Felicitări,ați distrus T/A și ați făcut ca aproape toți userii amuzanți să nu mai stea pe TPU în special la T/A .

P.S. : Am spus asta pentru că m-am săturat să intru odată la 10 ani și să văd aceleași întrebări fără pic de haz.

Și ca să fie și o întrebare:
Dacă vă rog,muriți?puppy dog eyes ( mă refer la userii descriși mai sus) .

A,și păstrați-vă " huiduielile " pentru mamele voastre,pe mine nu mă impresionați . (: .

65 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Si "intrebarea" pe care ai pus-o tu, e pusa in fiecare zi sau la doua zile sigur! Asta ti se pare amuzant? yawn

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns (pentru AlinaaAli):

Stii,ai putea sa mai citesti intrebarea odata, si inca o data, si inca odata.pana ti-ai da seama ca acolo scrie ' intru o data la 10 ani si. '. Daca nu stii sa citesti tot, nu te mai grabi sa faci pe "smechera" la intrebari d-astea. (:.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Mai bine intrebarile alea la care mai razi cand vezi cum poti face trolling cu ei fara sa se prinda,decat lamentarile voastre ca "vai,T/A nu mai e ce-a fost,hai sa-i dam afara din tara".Si daca ne rogi sa murim si nu vrem, ce ne faci?
Vai, n-a mai intrat de 10 ani, hai s-o facem presedinte!

P.S:Si eu am avut acelasi avatar, you troll.

| AlinaaAli a răspuns (pentru ĐoarUnPunctuleţ):

Nu fac pe smechera, pur si simplu mi se pare penibil, ca se gaseste fiecare sa critice o categorie sau site-ul in fiecare zi! Si deja devine si asta enervant!

| Kazimir a răspuns (pentru AlinaaAli):

Câți ani ai Alina? big grin

| AlinaaAli a răspuns (pentru Kazimir):

22 tongue

( robotchior )

Wow :X Ești aproape cât mine.

Aproape? :O cati ai?

22 ^^ (paranteză)

| TotEuBaiiIsBack a răspuns (pentru ĐoarUnPunctuleţ):

Alina zicea ca intrebarea e pusa la 2-3 zile de fiecare user.Nu ca e pusa de tine.Asa ca mai bine intoarcete in cripta din care ai venit si ne vedem peste 10 ani.

| AleeePunct a răspuns:

Asta este...

Multi inaintebatting eyelashes

Ms la fel big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești de-al meeeu! Asta mă întrebam și eu... unde sunt vremurile în care chiar râdeam și erau oameni inteligenți care înțelegeau sarcasmul :-

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kazimir):

Iubiți-vă în altă parte yawn

| MyObsession a răspuns (pentru anonim_4396):

Şi voi plângeţi în altă parte! Te iei de useri veterani, mă şchioapă ne****ă. Dacă iubeaţi atât de mult vechiul ta de ce pana mea vă plângeţi ca nişte pisici plouate? Nu vedeţi că voi aduceţi şi mai mult prostia pe aici? Credeţi că sunteţi sânge-n *** dacă vă plângeţi şi vă daţi mari? Panarame de oameni.

| Kazimir a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vrei să te iubesc în gură?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MyObsession):

Nu înțeleg lătratul, scuze big grin

anonim_4396

Ti-ai dori tubatting eyelashes

| Kazimir a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar crezi că am chef să mi se facă felație de anorexice minore? De fapt, chiar aș vrea. Mâine la 1 pe Lipscani la Curtea Berarilor. Faci cinste primul rând de bere.

anonim_4396

Bere? nu mersi.

| denisia09 a răspuns (pentru Kazimir):

Nu va mai certati!

| Kazimir a răspuns (pentru denisia09):

Nu ne certăm. La vârsta asta n-ar trebui să dormi sau să faci teme ceva? Vrei puțin lăptic de capră? puppy dog eyes

În pana mea, eşti din 5 februarie, uită-te la noi şi nu mai comenta.Ce vechi TPU crezi? Nici nu l-ai văzut, şi nu meriţi. Dacă pleci ai o nucă.

anonim_4396

Esti cu cateva luni mai "bătrân" uau.

Da,e 'uau' fiindcă eu măcar am ştiut ce era, nu ca tine.

| denisia09 a răspuns (pentru Kazimir):

De unde stii tu cati ani am?
|

anonim_4396

Ce era ce? încerci să pari ce nu iești?

| Kazimir a răspuns (pentru denisia09):

Hmmm poză? Întrebări și răspunsuri stupide?