Si "intrebarea" pe care ai pus-o tu, e pusa in fiecare zi sau la doua zile sigur! Asta ti se pare amuzant?
Stii,ai putea sa mai citesti intrebarea odata, si inca o data, si inca odata.pana ti-ai da seama ca acolo scrie ' intru o data la 10 ani si. '. Daca nu stii sa citesti tot, nu te mai grabi sa faci pe "smechera" la intrebari d-astea. (:.
Mai bine intrebarile alea la care mai razi cand vezi cum poti face trolling cu ei fara sa se prinda,decat lamentarile voastre ca "vai,T/A nu mai e ce-a fost,hai sa-i dam afara din tara".Si daca ne rogi sa murim si nu vrem, ce ne faci?
Vai, n-a mai intrat de 10 ani, hai s-o facem presedinte!
P.S:Si eu am avut acelasi avatar, you troll.
Nu fac pe smechera, pur si simplu mi se pare penibil, ca se gaseste fiecare sa critice o categorie sau site-ul in fiecare zi! Si deja devine si asta enervant!
Alina zicea ca intrebarea e pusa la 2-3 zile de fiecare user.Nu ca e pusa de tine.Asa ca mai bine intoarcete in cripta din care ai venit si ne vedem peste 10 ani.
Şi voi plângeţi în altă parte! Te iei de useri veterani, mă şchioapă ne****ă. Dacă iubeaţi atât de mult vechiul ta de ce pana mea vă plângeţi ca nişte pisici plouate? Nu vedeţi că voi aduceţi şi mai mult prostia pe aici? Credeţi că sunteţi sânge-n *** dacă vă plângeţi şi vă daţi mari? Panarame de oameni.
Chiar crezi că am chef să mi se facă felație de anorexice minore? De fapt, chiar aș vrea. Mâine la 1 pe Lipscani la Curtea Berarilor. Faci cinste primul rând de bere.
În pana mea, eşti din 5 februarie, uită-te la noi şi nu mai comenta.Ce vechi TPU crezi? Nici nu l-ai văzut, şi nu meriţi. Dacă pleci ai o nucă.
Da,e 'uau' fiindcă eu măcar am ştiut ce era, nu ca tine.
TwixulDrept întreabă:
RainDrop întreabă:
DaciaRomania întreabă: