Daca asta intrebarea asta e amuzanta eu ma imbat pana iau foc, cand glumesti nu gandesti e ca cand beat te duci la una si spui da am fobie sa dorm singur hai nu vrei sa imi faci un bine sau devi alturist am auzit ca strigori sunt pe strada hai in pat
Am citit raspunsul tau de 3 ori si inca nu mi-am dat seama despre ce vorbesti. Plz try again later
Traducere gratis (azi e promotie):
" Daca intrebarea asta e amuzanta, eu ma imbat pana iau foc! Cand glumesti, nu gandesti. E ca atunci cand esti beat si te duci la una si ii spui: 'da, am fobie sa dorm singur, hai nu vrei sa imi faci un bine?' sau devii altruist: 'am auzit ca sunt strigoi pe strada, hai in pat!'. "
Eu am mancat macaroane cu nuci si zahar de ce e asa amuzant?
E T/A de asta e asa amuzant!
Nu e amuzant. Mancarea preferata a voastra de la gradinita?
Doar am raspuns.
*I*
1. Saracu* chiar așa te crezi?
2.Păi da fi atent, eu sunt aproape de București și mai puțin aproape de Craiova, când vin să te transform?
3.Pentru că Soarele se învârte în jurul Pamântului și Pamântul este plat.
4.Cartofi prăjiți cu brânză, chiar acum mă duc să fac.
*II*
1.Nici o părere.
2.Nu mă pot decide care dintre ele, este cea mai amuzantă
3.Pe care vrei tu, tu ești șefu*, nu?
4.De ce?
5.De ce?
Pai castraveti cand mai mancam?
Daca esti fata, vreau
Pai tu ce crezi ca sunt? :*
Dunno.
?
Dunno e prescurtarea de la "dont know" pentru gangesteri xD
nu stiu, presupun ca esti baiat dar de fapt esti fata, sau chiar invers: presupun ca esti fata dar de fapt esti baiat. nu stiu.
Spre bucuria ta... Sunt fata, doar nu degeaba ma numesc DarkVampiress :*
Pai si ce, DarkVampiress nu poate fi si nume de baiat?
Nu pentru are ESS la sfarsit, daca era doar cu un E, atunci putea fi nume de baiat :*
Pai da, iar eu pot sa-mi pun numele "ImAGirl" sau "MissGirlPrincess" ca tot sunt baiat
Acum depinde de fiecare )
Şi eu sunt fată, pe mine nu mă bagi în seamă, măh nenorocitule.
scuze.
Te iert.
Yey
DaciaRomania întreabă: