Mi-am uitat telefonul in baie, iar cand bunica mea facea baie a inceput sa vibreze (era pe silentios) si ea a crezut ca e cutremur si a iesit naked din baie si a inceput sa strige "cutremur".
si eu am patit ceva de genul.
eram la scoala si nu stiu ce mancam si aveam intr-o mana creta si in cealalta mancare
vorbeam cu colegi si...mi-am bagat creta in gura
Eu aveam o acadea în mână la școală și un pix. Trebuia să îmi scriu tema la franceză și am pus acadeaua pe caiet vrând să-mi scriu tema. Când mi-am dat seama m-a bufnit râsul.
Eu chiar azi in loc sa pun paharul pe masa l-am aruncat la w.c si am tras apa fara motic
Pai astazi m`a pus mama sa golesc uscatorul de vase si inloc sa pun tacamurile in sertar le-am bagat in frigider
Planuisem intr-o seara sa fac sex cu prietena.Si de ametit ce eram ca bausem(pentru tupeu) in loc sa intru la ea in apartament, am nimerit la vecina ei, o blonda cu sanii mari.Acuma daca tot am nimerit unde am nimerit, poate a fost mana sortii...
Alta data nu mai incerca sa dai in animale stii cum se zice " Ce stie taranu, arunca ciocolata si mananca ambalajul"
Odata ma uitam la TV si cineva o zis va ma duc pana afara, dar eu am luat si telecomanda cu mine
Sau odata mancam inghetata si am aruncat cutia cu cot lingurita
O data nu gaseam telecomanda la televizor si am intrebat-o pe maicamea dar telecomanda era la mine in mana
Si eu odata am vrut sa imi spal papucii si am luat unpapuc in mana sa il spal si intre timp a venit mama sa ma intrebe ceva iar dupa asta am uitat unde am pus papucul dar el era chiar in mana la mine si m-am invartit prin casa vreo 15 min
Julyly2089 întreabă: