anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mergem in vietile noastre zi de zi fara sa stim nimic despre lume.Ne gandim putin la procesul care genereaza lumina soarelui si face viata posibila,la gravitatia care ne tine lipiti de pamant sa nu plutim in spatiu,sau la atomii din care suntem facuti si stabilitatea lor de care depindem fundamental.Putini dintre noi petrec timpul intreband de ce natura este asa cum este. Daca universul a venit de undeva sau a fost tot timpul acolo,daca se va putea da vreodata timpul inapoi,sau daca exista limite finale pe care oamenii nu le cunosc, sau care este cea mai mica parte a materiei.De ce tot timpul ne amintim trecutul si nu viitorul? Si de ce exista un univers?

12 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

De amintim de trecut fiindca viitorul inca nu a fost worried si deci nu ni-l putem aminti.
De ce exista univers? Nu-ti pot raspunde la aceasta intrebare insa presimt ca multe intrebari vor avea raspuns in cativa ani.Foarte multe...

| VibeTrix a răspuns:

De ce nu te faci scriitor? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De multe ori stau si ma gandesc la toate maruntaiele pamantului, si cand imi revin tot adormita sunt. Da... thinking

| AirănMeidăn a răspuns:

nu iti poti aminti ceva ce nu s-a intamplat deja

| KamaSutra a răspuns:

Pai viitorul nu ai cum sa ti.l amintesti pentru ca inca nu s.a intamplat
Si universul exista pentru ca deoarece fiindca intrucat de.aiahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta da întrebare de T/A. Oricum de ce ne-ar preocupa aceste întrebări? In momentul de fata este mai bine sa fii ignorant decât sa iti bati capul cu niste lucruri la care nu vei avea niciodată un răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si din cauza aceasta nu vei avea niciodata un raspuns, pentru ca nu iti bati capul.

anonim_4396

Când vei avea tu un răspuns promit solemn ca iti las toate bunurile mele. Pana atunci bate-ti capul ca sa ajungi pe patul de moarte la concluzia mea.

anonim_4396

Nu te lasi nu? Nu te lasi?laughingImi place de tinelaughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Multumesc.

| Snowal15lea a răspuns:

Deoarece: Timpul nu exista cu adevarat in spatiu, omul il masoara in rotatiile planetei. Timpul este volatil deci poti spune -acum- ca distanta de cateva sutimi de secunde ca deja este trecut. Well ..ma uitam eu pe Nat Geo si se spunea ca erau doua lini de materie care se miscau paralel si ca odata s-au atins si au produs o explozie din care s-au produs nori de gaz si praf si au inceput sa arda si asa s-au format stele.ti-as explica mai mult dar ma rog.