| Cretaker a întrebat:

Mesaj pentru userii noi pe TPU.

http://i.imgur.com/7XpnI.png

17 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Ceea ce e acolo poate fi numita partea proasta a acestui site, acea parte plina de copii imaturi care nu inteleg ce inseamna sa ajuti neconditionat! TPU are o parte foarte frumoasa, parte pe care noi toti am putea-o descoperi daca ne-am propune.Va urez o fi frumoasa!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Îmi place cum ai desenat expresia feţei userului nou "straight face". Printr-o imagine ai reuşit să descrii ceea ce se întamplă pe site.Bravo.

pa, pa.

| Elena1234456 a răspuns:

Da, din pacate asta e realitatea happy.

| Vizitiul a răspuns:

Da, ai scos in relief latura mai putin fericita a site-ului. Dar vezi ca exista si latura fericita, mai succinta, dar exista.

| pwp a răspuns:

Tare!

| AnaBlackVampire a răspuns:

big grin super... funny

| CrucifiedCountess a răspuns:

"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", parca asa era. Inainte aveam certuri pe teme religioase( atei vs pocaiti (?) ) acum... despre nivelul (scazut) al culturii generale si/sau nesimtirii.

| TwixulDrept a răspuns:

Ce taree laughing

| Ronnix a răspuns:

Yoy! o. O' Se pare ca avem un Picasso printre noi!hee hee

| Диана a răspuns:

Userul nou pare consternat când îi vede pe ceilalţi. laughing

| 인스피릿 a răspuns:

Haha xD Din pacate sunt multi oameni care intreaba lucruri ridicole, si se pare ca tot mai multi cocalari si pitipoance au venit pe aici.

| lovefan a răspuns:

Foarte tare, picasso! laughing laughing si pe mine ma cam enerveaza faza asta cu dau fundita. dap, si foarte amuzant raspunsul lui ady93 si totusi destul de real. dar nah, ce sa faci, sunt si nou-veniti ai site-ului care fac ce vad si ei pe la unul si la altul. cu timpul, se vor mai invata. big grin

| Ady93 a răspuns:

Frate... la misto ne la misto e cat se poate de adevarat laughing. Toti fraieri vin cu DAU FUNDITAA, si cu "m-am gaurit cu inghetata, pot ramana insarcinata?" laughing))) din pacate asa e. deh o parte macar.

| Mia a răspuns:

Supeeer! Bravo tie...

| BlackRockShooter_7690 a răspuns:

rolling on the floor mor de ras XD XD XD imi dau lacrimile hahahahahahhahaha

| dianaaxd1 a răspuns:

Mijto laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa rad? Asa cum pentru cei nou-veniti este o obisnuita sa fie luati la misto, pentru batraneii site-ului faze de acest gen au devenit ridicole/fara rostwinking.

Întrebări similare