Ceea ce e acolo poate fi numita partea proasta a acestui site, acea parte plina de copii imaturi care nu inteleg ce inseamna sa ajuti neconditionat! TPU are o parte foarte frumoasa, parte pe care noi toti am putea-o descoperi daca ne-am propune.Va urez o fi frumoasa!
Îmi place cum ai desenat expresia feţei userului nou "". Printr-o imagine ai reuşit să descrii ceea ce se întamplă pe site.Bravo.
pa, pa.
Da, ai scos in relief latura mai putin fericita a site-ului. Dar vezi ca exista si latura fericita, mai succinta, dar exista.
"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", parca asa era. Inainte aveam certuri pe teme religioase( atei vs pocaiti (?) ) acum... despre nivelul (scazut) al culturii generale si/sau nesimtirii.
Haha xD Din pacate sunt multi oameni care intreaba lucruri ridicole, si se pare ca tot mai multi cocalari si pitipoance au venit pe aici.
Foarte tare, picasso! si pe mine ma cam enerveaza faza asta cu dau fundita. dap, si foarte amuzant raspunsul lui ady93 si totusi destul de real. dar nah, ce sa faci, sunt si nou-veniti ai site-ului care fac ce vad si ei pe la unul si la altul. cu timpul, se vor mai invata.
Frate... la misto ne la misto e cat se poate de adevarat . Toti fraieri vin cu DAU FUNDITAA, si cu "m-am gaurit cu inghetata, pot ramana insarcinata?" ))) din pacate asa e. deh o parte macar.
Julyly2089 întreabă: