| Nectarinaaa a întrebat:

Mi-a cazut primul dintisor de lapte foca si ma gandeam sa ii scriu Zanei Maseluta un bilet mai special, adica(virgula)cum sa incep? As putea sa incep cu "Draga Zana Maseluta" sau cu"Stimata Zana Maseluta", eu vreau foarte mult un mp4 cu tot cu card de memorie, asa ca vreau si mesajul sa fie frumos! O fundita mare mare de tot pentru mesajul cel mai bun! Daca de dimineata nu primesc mp4-ul ma supar rau rau de tot, mananc bomboane se fac criza!

Răspuns Câştigător
| suităr a răspuns:

''Fă,adu-mi mp4 că te nu te sinucid!''

9 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Bă ești sigur că ai împlinit vărsta la care să-ți cadă dințișorii? Că, cutiuța ta e cam. goală.

| MâţulMov a răspuns:

De ce sa ceri un mp4 cand poti sa ii ceri un S4 si Un iphone?

| єχcєєℓ a răspuns:

Câh,site-ul creative monkeyz și roboțeii e demodat de circa jumătate de an
8-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune, mp4?! Ce dorinta stupida...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nectarinele sunt fructe, fructele nu au dinti. Esti o mare mincinoasa.

| Nectarinaaa explică (pentru anonim_4396):

Phone, eu sunt Nectarinaaa, nu nectarina.Mai da-te-n mata dupa bere, ca tu nu stii de ce sunt fatata de maica-mea care e Piersicaaa

| AtsukoKure a răspuns:

Ai putea scrie cam asa:
''Draga Zana Maseluta daca nu imi aduci un mp4 cu tot cu card de memorie iti feliez toata familia si fac decorati de hallowen din ei''
Sigur o sa iti aduca daca vei scrie asahappy

| Ichnat a răspuns:

Ai putea incepe cu "prea draguta zana maseluta...", sa-i spui cum ca pe ea nu a afectato criza deci nu e o problema sa-ti ia un mp4 big grin

| IncredibleJoker67 a răspuns:

''Draga zana maseluta Te feziez si te fac sanwich daca nu-mi aduc un m4.Si nu voi pune rosii devil