Am fost doar sincera. Se pare ca adevărul doare. Oricum, am fost înțeleasă greșit...
Mna, ma simt ORIBIL! Decât sa plece ea, mai bine plec eu, si așa din cauza mea a început tot...
Looool. Calm down. Viata e faina, merge inainte. Nu trebuie sa plece niciuna.
NU DIN CAUZA TA! E mai complicat. Ma ssimt de mult timp vinovat, sunt o piaza rea, s-a mai intamplat cu Killy dar se pare ca i-a trecut. Nu vreau sa se intample si cu voi asta doar pentru ca am zis ceva. EU AM INCEPUT! Nu mai stii? Ti-am spus eu un raspuns cu nu mai stiu ce si de atunci a inceput totul.
Se pare ca acesta e sfârșitul t/a...
Si e din cauza MEA!
Ma simt GROAZNIC! ORIBIL!
NU E VINA TA! TI-AM DAT eu un raspuns si d e atunci te simti rau. ETC. E 90% VINA MEA.
Heelaauuuu, nu e niciun sfarsit. Linisteste-te. Pai, cere-ti scuze si treceti peste.
Cu nimic uite orice ai facut nu mai conteaza a fost in trecut iar trecutul nu conteaza ca este de rahat simple
I-am cerut scuze, dar stiu ca nu vrea nici măcar sa se uite la mine, si mi se pare normal...
Adevarul doare e adevarat da e mai bine decat o minciuna
Http://www.tpu.ro/......una-daisy/
http://www.tpu.ro/......minerx-ea/
Citește răspunsurile si o sa înțelegi
Uite, asta e rau la tine, NU INTELEGI. Nu atunci a inceput asta, ci acum o luna. E mai complicat, am dat eu un raspuns dupa bla bla dupa am zis ca nu voi mai face ca am facut asta cu Killy si dupa s-a intamplat cu voi deci e 99% vina mea.
Nu, nu, nu! Este vina mea si îmi asum! Nu te las pe tine sa îți asumi si sa plătești pentru faptele mele!
Eu ma simțeam prost si înainte de acel răspuns. Vina ta este egala cu 0. A mea cu 100.
Nu acel raspuns, ALTUL. Da ce conteaza vina, e vina mea, a ta, a lui Daisy, si? Hai sa terminam cu cearta asta, va revenii daisy.
OMULE! Toți am uitat de ce s-a intamplata acum o luna, unii nici nu știm despre ce e vorba.
VINA ESTE TOATA A MEA!
Ok, e si a ta, si a mea, si a lui Daisy, si? Nu conteaza a cui e vina, acum conteaza doar sa incercam toti sa revenim la normal+ vreau sa-mi cer sscuze pentru tot. Nu va fi finalul, e imposibil, si chiar imposibil sa se lase Daisy, a stat atata timp, ii e imposibil sa se lase.
Karina_Luiza_1995 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: