anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a zis o fata de aici ``La multi ani``.Si vreau sa-i multumesc…
Dar oricum, ziua asta a noastra pica tare aiurea dupa 8 Martie al vostru.N-are nimic special.Adica zici ca-i pusa sa poti sa mai inviti inca o data vecinii sau amicii, ca sa termini mancarea si bautura care au ramas de ieri.Chiar si eu cand m-am trezit dimineata si m-am dus in bucatarie sa-mi fac un ness,am gasit-o pe mama cum incalzea intr-un ibric un cappuccino ramas de aseara,pe care de fapt l-a colectat de prin canile din care au baut invitatii…
In fine.
Plus ca i-a dat si catelului o pulpa de pui,tot de ieri, si i-a zis ``La multi ani, ca si tu esti barbat.Chiar esti barbatul casei,de fapt``…
Si deci nu are farmec…
Si ar mai fi ceva…De ce nu va putem lasa pe voi,fetele,sa va bucurati si mai mult de ziua voastra? Adica sa te trezesti dimineata - azi - cum te pupa iubitu` din nou si cum iti aduce o cafea si-un biscuite la pat si sa iti spuna iarasi ceva frumos-romantic, iar tu sa-i zici in gluma ``baby, da` iar e 8 martie?`` si apoi sa-l pupi si tu dulce la randul tau si el sa iti spuna cat esti de frumoasa si sa iti sarute usor buzele dupa ce-ai gustat din cafea,ca sa poa` sa iti zica o gluma de genul ``iubito,cred ca am pus prea mult zahar - a iesit foarte dulce cafeaua``…Si apoi sa-l tragi in pat si sa-l lasi sa-ti faca ce vrea el... (Ok,scuze pentru asta ultima - m-a luat valu`)
Deci, sa nu-mi mai spuneti ``la multi ani`` pe 9, niciodata!
Fetelor, sunteti de acord cu ce-am zis eu?

Răspuns Câştigător
| proastalenesa a răspuns:

Nici n-am de ce să zic "la mulţi ani", n-am văzut vreun google doodle cu "Ziua Internaţională a Bărbatului. " :))

Mă rog, mersi că mi-ai adus aminte de o întrebare ce "persistă" în mintea mea, şi anume: 9 martie/5 mai?

Eeei, am avut o mică surpriză...

http://ro.wikipedia.org/......83rbatului

DAAAR...

http://www.cosmopolitan.ro/......14-2145778

CONCLUZIE: Trăiască religia, Bergenbier şi insularii! :D

CONCLUZIE NON-IRONICĂ: "Cosmopolitanii" au dreptate, nu trebuie neapărat să existe o zi oficială pentru a celebra feminitatea sau masculinitatea. Atunci când iubeşti, aceste trăsături ( dacă există :D) se pot "răsplăti" (hmm :> ) în orice zi. De ce nu în fiecare zi? :)

| anonim_4396 explică (pentru proastalenesa):

Si tu ai dreptate.
Oricum, intrebarea mea s-a vrut o gluma…
E si plictiseala mare pe aici, uneori.In afara de bancurile astea formate din 2 cuvinte, pe care le spun fraierii astia carora le tot dau eu ignore, n-ai ce sa citesti altceva.

| proastalenesa a răspuns (pentru anonim_4396):

Crede-mă,sunt şi oameni cu care ai ce discuta pe site-ul ăsta. Dacă nu, măcar să le citeşti răspunsurile şi întrebările, când ai chef.Totul e să fii dispus să înveţi de la ei.

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

La mulţi ani!
...doar aşa, ca să te oftici. tongue

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Poate iti pun acu` vreo serenada...

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu! http://www.ziare.com/articole/ziua+barbatului+5+mai
Ziua barbatului e cinci mai!
Mai ai de asteptat!

| zurick a răspuns:

8 și 9 martie sunt zile ciudate pentru mine deci oricum nu-ți ziceam ''la mulți ani''.(ciudate ca să nu zic altfel)

| suităr a răspuns:

Pâft,unele colege de-ale mele ar fi.Adică cine să-mi zică mie la mulți ani înafară de văr'miu care și el e obligat? laughing
Și ca să nu zici că nu te ascult, n-o să mai zic nevăr "la mulți ani" de 9.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu e pe 9 martie.

| foxsilver a răspuns:

Eu inteleg din asta ca esti zgarcit, si nu mai vrei sa dai petreceri. Nah! :-P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

yawn

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi-e mult prea lene sa citesc atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mareste rezolutia de la poza din avatar.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca vrei, iti zic ce scrie-n ea...
E mai simplu asa.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Banuiesc ca e ceva cu care sa te mandresti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sugi ciorapu'!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar acum că-i zece martie putem să-ți spunem la mulți ani?
"Laa mulți ani, bărbate!"
De acord nu-s. Nu-i mai bine să stai în pat și apoi să vină partenera și să te trezească cu un sărut iar mai apoi să-i faci ce vrei tu, sau o lași să-ți facă ce vrea ea, (numai să nu te lege și să plece).
Iar de mâncare(chiar dacă-i de ieri), ce să spun, puteai să nu o ai deloc. laughing