Ce vremuri... Imi aduc aminte cand faceam liste pentru Mosu' iar parintii se chinuiau sa le descifreze. Venea mama la mine, "Dar ce e X lucru" si dupa ma chinuiam 20 de minute ca sa-i explic "Mda, Mosul nu stie de asa ceva...este batran." "De unde stii?" "Banuiesc."
Dupa se chinuiau dar gaseau ei pana la urma. Aww, ce vremuri. Acum e asa annoying.
LOL Sa inteleg ca nu eram singurul care isi macelarea jucariile?
Si eu faceam tot asa listele insa nu il puneam si pe catel...eram rau
Puneam asa, ceva pentru mine, ceva pentru parinti si ceva pentru bunici.
*Mama zicea ca ar fi frumos deci era oarecum modalitatea prin care isi faceau cadouri singuri fara sa para strange*
BTW Tomita si Matei. Pare okay, eu mi-am numit cainele "Bobita" *Copil inconstient* Acum Bobita are 12 anisori si 1, 5 metri daca sta in 2 labute. Iti dai seama "Bobita". Inconstienta frate! Aveam aproape 5 anisori...cine ma poate invinovati pentru asta?
Totusi, ce ai azi? Este vara, mai dureaza pana vine iarna.
Bobita :]] ce dragalas suna. :3
Sunt fericita azi. Nu stiu de ce
Eu cadeam mereu in cap. Mereu.
Si asta e motivul pentru care acum sunt un unicorn
))) Si eu scriam scrisori lu' Mosu' pentru pisici/ catei. Ba chiar si vorbeam cu ei, ii intrebam : Ce vrei sa-ti aduca Mosu'? )
Da' nu mai zi la nimeni
Mereu m-am gândit " oare ce gust are carnea de unicorn" hehe ia vino tu aici.
Mda, ca sa zic si eu ceva...cu toate ca nu prea e amuzant:
Cand eram mic ma loveam, taiam, juleam etc (aproape in fiecare zi, ajunsesem un fel de mumie de la bandaje)
Si tocmai am zis ceva care e amuzant ca o gluma englezeasca
Eu nu mai credeam in Mos Craciun de la 5-6 ani. La serbarea de la gradinita am recunoscut Mosu si s-a cam dus toata magia.
Cred ca cea mai mare stupizenie pe care am facut-o a fost sa cad cu bicicleta intr-o rapa. Si era pe 4 roti .
Tu doar când erai mic te loveai?
Eu si acum...cad..si. :]]
MumyPotato
Sadic O-O
Rame. Nu stiu de ce se speriau unele de rame...
Deci, ai pus repede poza cu Benu. Credeai ca-l fur, dupa ce ca ti-am spus cu atâta sinceritate *minte* ca nu-l fur. T^T :]]
Si eu ii faceam scrisori lui mosu cand eram mai mica
Nu sunt singura
Si eu la fel le faceam papusilor cand eram mai mica
"Do i see sheets of plastic in your future?!"
Adica asa:
http://www.ew.com/......er_400.jpg
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: