| Captoresque a întrebat:

Mi-am cumpărat azi o pungă de chips-uri Lay's cu iaurt și usturoi. Pe spatele pungii scrie "Parcela Puya".
De ce credeți că s-a apucat Puya de grădinărit? Oare pentru că muzica lui e de cacao și și-a găsit idealul în viață: acela de a fi un țăran de la coada vacii?

Și să mă duc la el în grădină să fur niște usturoi? Că nu am ce să le dau copiilor mei de mâncare.

Răspuns Câştigător
| αɴι28 a răspuns:

Na,mai bine du-te la parcela lu' Cabral ca ala cultiva ciuperci cu smantana.

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu văd sens în toată bălăvrăgeala de mai sus, dar aprob partea cu "muzica lui de cacao".

| zurick a răspuns:

Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi
Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi
Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi
Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi
Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi
Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi

| Ashadow a răspuns:

O ia treptat: azi ciuperci,maine marijuana (tocmai pentru că muzica lui e de cacao), ba chiar cand se coace marijuana poate sa-nceapa sa cultive si iaurt...

Adica tu crăpi in tine chipsuri cu Puya si copchii mor de foame? Rrrusine!(vezi ca daca ii indopi cu usturoi ciordit de la Puya n-o sa mai ai matale chipsuri, mai bine le dai din muzica "artistului", ca e de cacao si copiilor le place cacaua, faci si omenirii un bine)

| suităr a răspuns:

Da' fură odată.O să vezi și cu aromă de grătar făcut iarna de Cabron

| Ayako a răspuns:

Am eu usturoi. Mănâncă Boggart pe pâine.

| Neverwas a răspuns:

Ai gasit chips-uri intr-o punga de Lay's?
Eu nu gasesc decat oxigen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu...Pacha Man gateste rate.

| Chamberlin a răspuns:

laughing Tipule esti mortal, Puya nu s-a apucat de gradinarit ci face promo la noile arome Lay's, nu s-a apucat de grădinărit pentru că muzica lui e de cacao și și-a găsit idealul în viață: acela de a fi un țăran de la coada vacii? Și sa te duci la el în grădină să furi niște usturoi? Că nu mai ai ce să le dai copiilor tai de mâncare.

| Captoresque explică (pentru Chamberlin):

Bine ai venit la categoria Trivia/Amuzante.

| Chamberlin a răspuns (pentru Captoresque):

Mai bine du-te si ia-ti Kubetti!

| emmyxd a răspuns:

Mai taie din usturoi da-l dracu. ^_^