| Shery a întrebat:

Mi-au disparut toate punctele love struck toata viata mi-am dorit sa ajung pe ultimul loc, asa ca ma lupt cu toti pentru pozitia asta! Dare to challange me? >:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu erai pe ultimul loc? Credeam ca mi se pare big grin

11 răspunsuri:
| Shery explică:

@sorin: nuuuuu crying nu imi narui visele crying vrei sa spui ca nu o sa raman pe ultimul loc?! broken heart

| Shery explică:

@criticul: spre deosebire de altii(poate), eu am si viata sociala laughing TPU este o facilitate, prietenii mei virtuali(de pe TPU si altele) si cei reali, familia si cunoscutii - oamenii in general - ocupa un loc important...
anyway... stii cum se zice ca atuci cand cauti ceva il gasesti in ultimul loc in care il cauti? ca sa parafrazez, lucrurile importante, cele de valoare din viata mea, trebuie cautate, nu le vei gasi "pe primul loc"... ele se afla undeva adanc, asteptand sa fie gasite de cei care au rabdare sa le cautewinking
asa si pe TPU... daca dai la comunitate acolo, intre primii utilizatori, poate vei gasi oameni de valoare sau nu... dar cu siguranta vei gasi oameni foarte valorosi si pe ultimele locuriwinking

| Shery explică:

@BRO: ai intuit tu ca eu sunt aia nu? smug laughing

| Shery explică:

crying eram si acum nu mai sunt... ca in viata, tot ce e frumos prea repede trece :-

| sorin a răspuns:

La toata lumea au disparut, se reactualizeaza pagina am inteles si se reseteazawinking

| sorin a răspuns:

Or sa iti revina punctele, stai linistita, ce le mai zici @Brolaughing

| Mwhahahaa a răspuns:

Nu stiu de ce ti-ai dorit astahappy
Eu una, nu-mi place sa fiu pe ultimul locwinkingstraight face
Esti fericita ca ti-au disparut toate punctele:O
Lool` esti destul de neBb`:X:X:X
Eu as plange acumrolling on the floor
Glm :*
pa`pa
nb happy
pupici virtuali:*:*

| cLaudYu a răspuns:

Si eu eram pe ultimul loc cu 0 puncte, dar acum mi-au aparut pct-ele inapoihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

norocoaso

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca TPU ocupa un loc foarte important in viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Weirdo aveam o banuiala acolobatting eyelashes
Apropo nu te intrista, in scurta vreme se reseteaza punctele si vei fi iar ultima laughing