Proasto! Alti copii ar face orice pentru a merge la scoala, iar tu? Stai acasa sa-ti putrezeasca mainile pe tastatura...
Mi se rupe ca e T/A.
îmi doresc să putrezeşti într-un colţ din camera ta dezbătând şi încercând să reuşeşti să calculezi operaţia: 2+2+1=?
Fi fericita ca nu te trimite la cersit ar trebui sa fi fericita ca incepe di n nou scoala...
HOO, ce sariti ma asa, e doar T/A, o fi glumit sau nu, nu conteaza, ce dracu sariti asa ca nesatuli pe ea.HO, gata, stop.Are si ea putina dreptate.Dar fato, totusi nu cred ca e doar inchisoare.La noi vine profa de mate, desen sau muzica, cand au chef, decei facem ce vrem, daca vrei sa ai note mari trebuie sa faci meditatii cu profi.E destul de misto, da e si nasol in acelasi timp, tocmai din aceleasi motive de mai sus.Eu personal abia astept sa intalnesc colegii noi(trec a 9-a), bla-bla-bla, profi noi, poate sunt buni de ceva, nu ca aia trecuti, bine nu ma refer la toti, erau unii carora chiar le pasau de educatia si de viitoru nostru, respect acelora, de abia astept sa vad noua clasa, de abia astept sa chiulesc din nou, emotiile dinaintea tezei, emotiile cand chiulesti si te duci in baie sa fumezi, gandindute cat mai e pana sa-si dea seama profu ca te-ai dus sa fumezi si sa vina dupa tine(mi s-a intamplat de cateva ori, din cauza ratatilor de colegi care i-am avut).Si asa mai departe.Nui chiar inchisoare, e o perioada frumoasa din viata, care nu trebuie ratata.Si in vacanta ce sa faci.Numi spune tu mie ca te-ai distrat mai bine in vacanta decat la scoala ca nu te cred, ai spune o minciuna.
@Shadow, my friend, ce clasa esti tu ma? Aia chiar ca da inchisoare.Uniforme...nu alerga pe coridor.noi ne luam la bataie pe coridor, are si camre de filmat in colturi, da nu ne zice directoarea nimic ca stie ca ne jucam.cateodata.
In al doilea rand. Daaa, am un stupiiiddd.In al treilea rand, de ce mor.tii mei am un stupid?! Si in al patrulea rand, carei faza cu "se vede ca "nu-ti"place scoala". Adica tu crezi ca-mi place sau nu, carei faza ca nu m-am prins.Imi place scoala, dar o si urasc in acelasi timp.Adica, sper ca nati inteles din raspunsu meu ca chiulesc intruna, sau mai stiu eu ce, nu doamne fereste, chiulesc doar la 2 materii pe zi: lunea si martea, la 3 miercurea, si la 1 joia si vinerea(respectivele ore erau fie prea nasoale, fie numi placea fata si stilul de a preda a profei/profului, sper sa se schimbe ceva anul asta totusi).
Chiar trebuia sa ne amintesti?((((((((.Nu alerga pe coridor, asta mi se pare cel mai tampit lucru dar...nu sta langa geam(dc dq...nu stiu ca nu are etaj) imbracate in uniforma[ce dq conteaza cu ce ma imbrac? unu a venit cu tricou alb la pus sa spele coridorul si geamurile(daca eram in locul lui iesea un scandal sora cu moartea)].
o° Odd Kidd o° întreabă:
DaciaRomania întreabă: