Numai tie? Au fost zile in care am pus de 2 ori aceeasi intrebare si am primit maxim 2 raspunsuri si alea in sila.Eu credeam ca probabil era dimineata si nu toata lumea era trezita [9:00], dar nu a fost cum am crezut, in fine toti ce isi fac cont in perioada asta sunt niste copii de 12-13 ani care pun intrebari fara rost, din plictiseala si din lipsa de bun simt, o fi zicand ei ca o fac in gluma, dar noi care citim aceste intrebari ne ingrozim :1. genaratia a luat`o pe aratura, deja de la varste fragede se gandesc la iubiti, la dragoste, saruturi frantuzesti, etc; 2. cand vezi atata prostime ...saptamanile trecute sarise 2 utilizatori pe un altul[care a pus o intrebare] ca de domne mi-a dat mie fundita [amuzant, dar in acelasi timp trist] pana la urma e alegerea utilizatorului cu intrebarea ce raspuns sa aleaga castigator si 3. cand vezi ca funda e ca mancarea de dimineata pentru majoritatea utilizatorilor.Eu nu zic poate toti ne dorim sa avem o fundita, sa avem puncte, sa ne mandrim ca am ajuns mai sus in rank decat ceilalti, dar acum nu trebuie sa facem crize pentru un raspuns care dupa parerea mea a fost primul si a fost unul bun si a fost considerat stupid sau nu a primit funda. Pana la urma e un site unde mai razi [cand citesti intrebarile stupide ale unora :Ce culori prefera selena? Am 13 ani m`am masturbat cu un pix si mi-a ramas acolo. Ce sa fac?, etc], mai acorzi un raspuns amuzant [trivia/amuzante], mai iei o intrebare in serios, mai pui o intrebare, mai intri pe chat [si stai si injuri ca altceva nimeni nu mai stie] si unde toti suntem uniti[ceea ce nu pare]. Sper ca intr-o zi marele TPU sa revina la normal si toti utilizatorii ["crizati"]sa fie raportati sau ignorati! pa pa!
Waw sunt uimita, nu-mi vine sa cred.Era cu adevarat frumos, chiar am ramas cu gura cascata.Frumos,felicitarile mele.Eu anul acest am intrat in comunitatea TPU.
Wow:o Bine-ar fi de-am gasi astfel de intrebari si raspunsuri pe site si astazi. Eu am intrat pe TPU prima oara pe 4 februarie 2010 daca imi amintesc bine si nu am prins aceste intrebari, de aceea ceea ce vad acum mi se pare cat de cat normal. Chiar mi-ar fi placut sa prind si acele vremuri.
Exemplul dat de tine este concursul "Toti pentru Alina", primul concurs organizat de TPU.
Au mai fost concursuri, am participat si eu la cel de al doilea concurs si am obtinut locul intai, au fost si acolo cca 6oo de raspunsuri.
Nu cred ca este cazul sa apreciem ca site-ul TPU s-a transformat in asa fel ca nu mai prezinta interes si ca nu se mai dau raspunsuri f. bune, bune, folositoare etc.
O problema insa a aparut, se pun unele intrebari doar de dragul de a se afla in treaba si de aceea si raspunsurile sunt de acelasi calibru.
Eu apreciez ca este un site de socializare deosebit, cei care intr-adevar au probleme ce-i preocupa, primesc raspunsuri care-i ajuta.
Userii TPU, pro bona (adica fara bani), isi sacrifica timpul pentru a fi de folos si inca mai sunt multi useri care fac acest lucru.
Depinde de fiecare dintre noi daca acest site va ramane la fel de performant. Ideia a fost buna cand s-a infiintat, dar calitatea userilor trebuie sa fie buna si nimeni sa nu se distreze, dand raspunsuri care sunt doar rautacioase, incomplete, neavenite si cu un limbaj uneori greu de suportat.
Sper ca multi sa aiba de invatata, citind raspunurile ce s-au dat la unele intrebari, pe linia relatiilor interpersonale, medicale, de gospodarire, sociale, de dragoste etc.
Sa fim buni, sa nu ne razboim intre noi, sa ne respectam si fiecare sa dea raspunsuri dor la intrebarile la care se pricepe, pentru a nu dezinforma si pentru a nu face mai mult rau decat bine celui ce intreaba.
Mult succes in continuare site-ului si sa mentinem calitatea acestuia, precum si locul pe care-l ocupa acum comparativ cu alte site-uri.
Sa avem useri cat mai multi, cat mai buni, mai omenosi si cu deschidere fata de necazurile altora.
Da intradevar.se pare ca acum TPU a ramas mai sarac in raspunsuri. expertii uneori lasa la greu, unii.
Raspunsuri o gramada dar voturi nu mai spun super acum primesti max. 5 rasp doar la intrebari stupide de genul,, cine ghiceste in ce an sunt nascut primeste fundita,, astia primesc cate 40 de raspunsuri aiureaaa
Foarte frumoase raspunsurile. astea da raspunsuri de dat inteligent. in ultima vreme TPU este in goana dupa fundite, nu prea mai e spiritul acela de echipa sau grup si de a ajuta pe celalalt, din pacate.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: