Pai nu am spus nimic, am scris
Si ti-am mai spus ca sunt vampir, poate vrei sa vin si sa iti sug sangele.
Vezi ca eu sunt deja vampir, o sa-ti sug carnea, sarmaua mea.
Eu sunt un vampir "pureblood", tu esti doar unul care o data a fost om, si a fost transformat in vampir pe parcursul vietii, daca te musc, o sa devii jucaria mea "my little puppet", si o sa pot sa te controlez asa cum vreau.
N-ai sa vezi, sarma
Te mananc, asta e
Viata ta a fost scurta
Am mai mult de 1000 de ani, ce viata scurta a fost aia? Ce pacat, eu planuiam sa mai traiesc inca putin, cel putin inca alti 1000 de ani.
Traiesti de 2 zile, esti carne din porcul meu, varza din gradina mea, am sa te mananc
Sarmalele nu pot vorbi pentru ca nu au gura, deci prin urmare, sigur ma confunzi
Porcul meu vorbea, a spus ca o sa vorbeasca prin carnea lui
Ma duc sa-mi mai iau niste vin
Mi-e mila de porcul tau, ce vina a avut de i-ai facut asta?
Te duci sa iei vin? Ok, ma duc si eu sa imi aduc un pahar de sange, revin imediat
Ah, ce bun a fost sangele, deci unde am ramas? Sa vanam impreuna? Te rog, eu nu vanez cu incepatorii, eu sunt profesionist. *Flip the hair like a b.i.t.c.h.*
Cand o sa ai mai multa experienta sa ma bagi in seama
Imposibil. Inca nu existau vampiri atunci. Vampirii au aparut abia acum 10000 de ani. Stiu asta, pentru ca stra-stra-stra-stra bunicul meu a fost unul din primii vampiri.
M-am ascuns de oameni
Riscam sa fiu ars pe rug cu usturoi sau sa fiu cautat de Politia Extraterestra Spatiala Internationala
Te-ai facut negru si esti fata, pai si eu pot sa ma transform in alte persoane
Cutitul ala nu ma afecteaza
neanicu întreabă:
Julyly2089 întreabă: