"Si nu va gânduri ca vecinul are 15-20, ca sa faceti pe perversii, are cam 50. "
E cam mare, nu crezi?
Daca eram eu in locul vecinului tau, ai fi stat acum in pat cu perna in brate avand fantezii cu mine si cu tine sub cea mai frumoasa luna plina
O priveliste "minunata" nu am ce zice.Ce sa mai ..mare e gradina lui Dumnezeu.
Asta faceai tu cat eu te asteptam in pat, pfff.Gata,de acum esti pedepsita *cauta biciul*
Stai mă Putin, pai ce, tu credeai ca dorm in pat cu tine? Dorm la mine in camera, daca nu-ti convine, dormi pe pres afara cu câinele.
Ce? bici? Fug de acasa. Aaaaaaaa!
Ba dumbo, nu sunt ghicitoare sa ma prind singur.Da-te drea/q mai asa ca faci curent cant iti iei zborul
Ba ce-mi place când va creat voi doi
Lorenuta draga, tot dau de tine, watch out
Bai țâcă... hai sa-ti dau niste lapte de tata poate apoi te prinzi ce te oftici asa bostanel?
Dumbo,nu ma supara ca pinochio a ramas fara nas, ca il avea mare, tu ramai fara,, aripi,,
Da tu cum ai ramas fara creier? Oricum era mic
Pai daca l-ai supt tu
Si ce repede poti face asta.
Degeaba dai de mine ca nu vezi prea multe.
Ba! Ce e cu spamu asta? Ia mutati cortu altundeva.
Oooo tuica de horezu, betiva ce esti, bagi in tine singura
Tu nu vezi ca asta ma suge de creier
Ce, m-ai gasit? cam greu ba. "Tuica de Horezu" baaaa, nu-mi place aia, bere, sampanie, altceva.
Stai...Suck e.e Zombi? O-O
Ma,cam da. Ultima idee a dat rezultate
Alta data sa stii sa nu te uiti. omu putea sa stea si gol la el in curte , tu nu trebuia sa te uiti. desigur ca ai facut-o intetinoat si acum faci pe fecioara maria
"intentionat
Du-te mă. A fost fără sa vreau. De unde sa stii eu ca e in chiloti, afara...
Aaaa, nu stiai ca e in chiloti. deci te uitai dupa el . ce perversa ). mai bine daca era unu tinerel de 20 de ani a? )))))))
Ei ma, ea e obisnuita cu fundul meu sexy, nu cu mosu
Ba...l-am văzut, era in raza geamului meu la cativa metri departare. Pur si simplu mi-am ridicat capul, m-am uitat pe geam si pow! Vecinu in chiloti. Nu, nu era bine daca avea 20.
Iti dau foc. Si tie si celuilalt tati. Ce tati rai sunteti. Fac alte preselectii, a 3-a oara-i cu noroc.
Ooo ai fb, hai sa fim prieteni
Sunt aici... i'm your dady
Nu, ca esti băiat ai 22 si esti pervers
Esti rea, nu am 22, am 15, acu da fb ala incoace.
Prea mare la 20? bine bine, unu de 15 atunci
Lasa-ma ca deja mi se face mila de ea saraca
Nu, nu. Ca tu te imbeti si ma bati.
Daca nu vrei... atunci ii dau facebook-ul la fabulosu... sti ca il stiu
Si nu-i accept cererea. :]] daca s-ar chinui si el Putin l-ar găsi imediat.
Ce cerere? Zi numele ca am multe cereri.
Ti'am trimis mesaj
Deci is tati tau sau nu?
Nu. nu ca esi ca ei si ma bati
Pai ai mai fost batuta deci nu ii o noutate
Ba nu. Stiu sa mă apar.
Eu ma bucur ca nu pot vomita de la asa ceva... urasc vomitul.
Frumoasa luna, ador sa stau afara in intuneric si sa o privesc in liniste fara deranj...
:/
Cu ce? Ce? Spuneee!
Am mers cu o fata la vestiar si era ușa incuiata. Bateam in ușa si deodată cineva o deschide. Apare o batrana de vreo 55 de ani. Si da, ea avea mai putine articole de îmbrăcăminte decat vecinul tau.
Mama,se*y bunicutul si da am vazut luna plina, doar ca nu prea am putut sa dorm din cauza ei
Sa vezi un om de 50 in chiloti? Doar chiloti.
Julyly2089 întreabă: