Probabil oglinda dormea, sau nu avea timp de tine. Ce pretentii, vrei ca la orice ora oglinda sa-ti ofere serviciile. Ce pretentii
Nu sunt vampir, nu am cum sa fiu
Eşti sigură?
Mi s-a intamplat si mie sa nu ma vad in oglinda de doi metri a camerei, dar...eram in erectie
Nu sunt troll Vorbesc foarte serios...
Da, foarte....raspunsurile spun tot, categoria unde ai postat la fel si nu in ultimul rand "username-ul"
Eu sincer nu găsesc nicio o explicaţie logică pentru faza cu oglinda (în paranormale...eeh..nu prea cred). Cum adică nu te vedeai în oglinda? o.O Te uitai în oglinda şi vedeai pisica?
De ce te-ai fi filmat noaptea? Sunet "horror" . Eu cred ca sunt 2 explicaţii, ţi se pare (când te gândeşti la ceva, ai senzaţia că auzi/vezi/simţi, dar nu e adevarat) sau poate te-ai uitat prea mult la filme de groaza.
Faza cu oglinda pur si simplu mi se pare ilogica, ţin să cred ca e ceva de la oglindă, ia-ţi alta şi se rezolvă!
Nu...Nu ma sperie filmele horror. Nu prea ma uit asa mult. Am video-ul O.o Serios, se auzea clar. doar ca am filmat doar patul, mai bine filmam toata camera. Oglinda era ciudata. Imi vedeam pisica, m-am dus mai in spate si tot nu ma vedeam, dar imi vedeam pisica. Nu era oglinda mea. Am mai fost pe acolo acum 7 sapt, si ma vedeam in oglinda O.o Bunica nu schimba nimic in casa pentru ca ea iubeste chestile vechi -.-
Atunci nu te mai uita în oglinda aia daca iţi dă halucinaţii!
Şi ai zis că se auzea un sunet de parcă se spânzura cineva, nu? Ai cumva vecini sinucigaşi?