| Aero a întrebat:

Mi se pare ca in ultimul timp am multe Déjà-vu-uri. E vreo eroare in matrix?
Voi cat de des aveti Déjà-vu-uri?

Răspuns Câştigător
| kindy => andra a răspuns:

Eu am in fiecare zi...straight face si paraca stiu de dinainte ce se va intamplahappy. intr'un fel e binehappy

13 răspunsuri:
| Aero explică:

Nu e de la bautura. Iar ala n-ar mai fi Déjà-vu happy
In plus, eu nu beau(maxim apa carbogazoasa si cola).

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

E de la bautura, si eu mai patesc.

| Floreenofficial a răspuns:

Uneori, insa nu prea des.Nu stiu de ce ai aceste senzatii insa nu cred ca e in regula. :-s

| RikarDo a răspuns:

Si mie mi se intampla asta foarte des.

| MOONWalk_8865 a răspuns:

Si eu la fel, tot in fiecare zi, acum pot sti ce note iau la test, si cateodata, imi aduc aminte raspunsurile corecte la test.

| MOONWalk_8865 a răspuns:

Si mie imi place totusi sa am deja-vu-uri.Cum vi sar parea ca, visati ca sunteti la scoala, dati test, sti ceva dar nu prea multe, apoi iti da testul gata corectat si cu ce a scris doamna, si chiar a doua zi sa la acea materie dati test cu acel subiect, si, scrieti ce a fost pe foaie corectat de la testul din vis, apoi, cand il primiti inapoi, leati scris bine?

| Octavutzu a răspuns:

Eu am foarte des... dar totusi nu mi se pare ceva esit din comun deja m-am obisnuit cu chestia asta si chiar a inceput sa imi placabig grin

| vladutz00 a răspuns:

In ultima vreme am avut atat de multe deja-vu-uri.Probabil s-a intamplat ceva pe alta planeta thinking laughing.

| TPUaLuatoRazna a răspuns:

Si eu am destul de des...se spune ca sunt lucruri care la-ai facut intr-o viata anterioara cu toate ca eu nu sunt de acord cu asa ceva

| f a răspuns:

De la o vreme am cam 3 pe zithinking dar pe mine ma amuzabig grin.parca stiu ce se intampla inaintea celorlalticool

| Blanketation a răspuns:

Am de multe ori asa ceva. Insa cred ca e din cauza ca anumite lucruri le fac din obisnuinta.

| Teona2000 a răspuns:

Nu am avut niciodata un de'ja'-vu DAR sunt uneori paranoica

| MIhaiEX a răspuns:

Si eu am fff multe in ultima vreme ....deci nu esti singur... e ca si cum as mai fi trait clipa respectiva inca o data big grin deci nu esti singuru cu ff multe dejavuuri laughing)