Eu am in fiecare zi... si paraca stiu de dinainte ce se va intampla. intr'un fel e bine
Nu e de la bautura. Iar ala n-ar mai fi Déjà-vu
In plus, eu nu beau(maxim apa carbogazoasa si cola).
Uneori, insa nu prea des.Nu stiu de ce ai aceste senzatii insa nu cred ca e in regula. :-s
Si eu la fel, tot in fiecare zi, acum pot sti ce note iau la test, si cateodata, imi aduc aminte raspunsurile corecte la test.
Si mie imi place totusi sa am deja-vu-uri.Cum vi sar parea ca, visati ca sunteti la scoala, dati test, sti ceva dar nu prea multe, apoi iti da testul gata corectat si cu ce a scris doamna, si chiar a doua zi sa la acea materie dati test cu acel subiect, si, scrieti ce a fost pe foaie corectat de la testul din vis, apoi, cand il primiti inapoi, leati scris bine?
Eu am foarte des... dar totusi nu mi se pare ceva esit din comun deja m-am obisnuit cu chestia asta si chiar a inceput sa imi placa
In ultima vreme am avut atat de multe deja-vu-uri.Probabil s-a intamplat ceva pe alta planeta .
Si eu am destul de des...se spune ca sunt lucruri care la-ai facut intr-o viata anterioara cu toate ca eu nu sunt de acord cu asa ceva
De la o vreme am cam 3 pe zi dar pe mine ma amuza.parca stiu ce se intampla inaintea celorlalti
Am de multe ori asa ceva. Insa cred ca e din cauza ca anumite lucruri le fac din obisnuinta.
Si eu am fff multe in ultima vreme ....deci nu esti singur... e ca si cum as mai fi trait clipa respectiva inca o data deci nu esti singuru cu ff multe dejavuuri )
DaciaRomania întreabă: