Da si nu ne dam seama dar sunt mai multi copii decat am crede, doar ca fetita asta nu a fost prea subtila, ceilati copii nu si au pus poze cu ei in uniforma , dar sunt destui, multi dintre ei intreba ca daca se masturbeaza raman insarcinate. Absolut ridicol.Ar trebui ca TPU sa nu permita accesul celor sub 14 ani. Sunt pana la urma doar niste copii, care in loc sa invete scriu intrebari prostesti.
Oh, Doamne. Eu când purtam unformă nici nu ştiam să fac poză cu aparatul foto. Ce mandră e, ea!
pa, pa.
O, Doamne Sfinte!
Daca copii de clasa 1, a 2 a isi fac poze in uniforma, maine-poimaine, vom vedea prescolari pe site.
Eu la varsta ei imi facea mama poze cu aparatul foto normal, nu digital, de-alea alb-negru, eu nici nu stiam cum sa fac o poza ca lumea.
E mandra fetita de ea... n-ai treaba!
Maine teme, poimaine se masturbeaza cu o lingura si ne intreaba daca va naste o lingura-om.
P. s : trivia/amuzamente
Pai, stateam la usa casei mele si aveam 8 ani si el (Remus)a pus mana pe la spatele meu si l-am sarutatsper sa nu radeti...va rog eu
oricum pup:X:X:*:* postat la 23 Noiembrie 2010 20:11
Raspuns la intrebarea:
Hei...ma numesc luiza si nu as vrea sa intru in viata voastra personala, dar mi-ar placea sa stiu cum a fost primul vostru sarut...in ce imprejurari, cat de pasional si la ce varsta(dar detaliat), si va? (mai mult)
O telecomanda-doua telecomenzi... dar tu in ce clasa esti de nu stii? eu sunt in clasa a II-a...pfff postat la 23 Noiembrie 2010 17:11
Raspuns la intrebarea:
Care e pluralul de la cuvantul "telecomanda"?
Tare asta!
Ti se pare bine.
lol.
la varsta ei eu de abia aveam primul calculator dar fara net.
OmG! E in clasa a-II-a, am citit la un raspuns, adica nici eu nu sunt cu mult mai mare dar totusi nu imi faceam poza cu uniforma din clasele primare , se simte asa de mandra, macar eu sunt a-V-a. Lol e tare "tipa".