*se înroșește la față* vrei să vezi părerea mea? Tu chiar vrei să vezi părerea meaaaaaaaa?*numai e roșie la față*
Părerea mea este că n-ai dreptate! Categoria este făcută pentru a ne amuza pe toți! De aceea se pun întrebări din acestea. Îl ajută să ridice colțurile buzelor. La ce răspunsuri din alte categorii poți râde? Categoria aceasta este unică de aceea ți se pare " o prostie " singura categorie în care mă simt și eu bine. Fără " Trivia/Amuzante" și " Comics " nu aș sta pe TPU.
Și da, TPU rezolvă probleme serioase. Ți se pare mai importantă "curiozitatea" de a afla mai multe despre nu știu ce carte, sau aceea de a zâmbi. E mai important să te documentezi de să îți explodeze capul decât să râzi, nu?
Pai categoria T/A a fost facuta pentru asa ceva.
Ca sa nu puna utilizatorii intrebari stupide la celelalte categorii (cele serioase).
Cat despre intrebarile care se pun aici... asta depinde de simtul umorului pe care il are fiecare.
Bya, am citit raspunsul tau cu mana la piept si cu lacrimi in ochi.
La sfarsit, m-am ridicat in picioare si am aplaudat.
Exact! facem revoluție! dărâmăm munți! distrugem Carpați! omorâm! facem orice să scăpăm de categoria asta!
Cand nu avem ce face stam si ne distram pe T/A deci du-te la categoriile tale si lasa-ne lasa-ne
Adevarul e ca nu era ce a fost.dar totusi se pastreaza cat de cat.Este o categorie facuta ca sa ne destindem,cu atatea probleme nu e binevenita o intamplare amuzanta, un banc, o gluma?
Pai si tu pusasi o intrebare neserioasa deci nu cauta sperante de la noi
Intri la ce categorie vrei. Nu te obliga nimeni sa intri aici.
Si in viata trebuie si sa ne distram. Bine adevarul e ca ne putem distra si la "dragoste & sex" dar nah
Sa sti ca de asta e facuta categoria asta...Destepta lumii.Iesi de aici gata.Incerca si tu sa nu mai intri pe aici.Paaa
Da, sunt de acord cu tine. Măcar de ar fi și ceva amuzant în întrebările puse. Nu spun că nu sunt unele, dar sunt din ce în ce mai rare.
Julyly2089 întreabă: