Lasa ca am citit-o eu.
Mi-am irosit 2 minute pentru o poveste a la Chifteluță. Credeam ca s-a mai perfectionat cumva, dar m-am înșelat.
Data viitoare să îmi iei în considerare răspunsurile, asta dacă ai apucat să îl citești, ia-te după ăla cu sistemul central nervos dezvoltat
Auch! Asta a durut direct prin sloiul de gheață din piept m-a pătruns.
Nu știam că ai acolo un sloi de gheață. Apropo, poți să fii pasăre călătoare și aici având în vedere valoarea întrebării, dacă mai ai ceva de zis pe subiectul ăla.
Nu exista, dar azi m-am trezit cu un val de indiferență, prin urmare a fost o zi interesanta. Daca nu ma înșel raspunsul acela a fost înainte sa incepem o alta discuție aici, deci cred ca e epuizat subiectul.
Am avut și eu zile din alea, te înțeleg.
Sincer, câteodată e mai bine sa nu îți pese. Deci e binevenita si o zi din asta macar o data pe luna.
Dacă îți pasă prea mult bea 2 doze de bere de vreo 7% și îți trece. La mine a funcționat ieri.
In momente ca astea, risc sa devin prea imprudenta sub influenta alcolului, iar aici ma refer la o combinatie intre nepăsare, razbunare, ură, nervozitate si impulsivitate, deci prefer sa spun pas.
Ai nevoie de un tip care să te tempereze, eu rar am stări negative de la băutură. Ce îmi faci tu mie, voiam să mă culc pe la 8 și în principal e vina ta. Culcă-te și tu că ești în creștere, trebuie să te dezvolți. Noapte bună pufulici.
1- am specificat, nu fac urat in general, dar am momente cand chestiile se aduna si e prea mult, iar atunci ma descarc.
2. Realizezi ca daca din 24 de ore tu dormi ~8 ore in medie, un sfert din viata il pierzi, dormind
3-Te rog, nu îmi spune așa! E oribil!
4- Noapte buna!
Mie îmi place să dorm. Noapte bună.
Asemenea :*
Pupiccccccccc.
Inca n-ai plecat la culcare?
XOXO
Imediat, nu doar tu mă ții de vorbă.
Gata, noapte bună, du-te și tu, marș în pat.
Și daca nu vreau?
Ai făcut-o deja ieri.
Ce te face sa fi așa de sigur?
Pur și simplu sunt. M-ai minți și mi-ai spune că nu e așa?
Ok... M-ai prins. Am dormit 2 ore azi-noapte.
De ce așa puțin?
Sunt foarte racita si am tușit toată noaptea. iar cand in sfârșit reușeam sa adorm, tuseam si ma trezeam din nou.
Îmi pare rău...
E in regula se presupune ca in 4 zile îmi trece
Cred ca nu mai poți de nerabdare
Prajitura mi-a placut cel mai mult, pacat ca a fost mancata, as fi vrut si eu sa incerc sa o mananc, ca sa vad daca e delicioasa
Pinocchio întreabă:
DaciaRomania întreabă: