| chiftelutacrocanta a întrebat:

Mica prajitura!

Intr-un frigider de-al casei era odata pusa o mica prajitura intr-o farfurie.Acea prajitura a fost cumparata pentru sarbatori de doamna Andrea, mama celor trei copii ai casei si sotia directorului Dan.Seara cand toata lumea terminase de mancat mamaliga, doamna Andrea si cu domnul Dan se dusera in dormitorul lor sa se culce.Cei trei copii se dusera si ei sa se culce, fiecare in camera lui.Pe la ora unu noaptea, domnul Dan se ridicasera din pat si merse tiptil sa iasa din usa dormitorului cand deodata,, Unde pleci? spuse doamna Andreea.Pana la toaleta, spuse domnul Dan.Sa nu intarzii, ii spuse doamna Andreea.Trecusera vreo cinci minute si Doamna Andrea iesii si ea din dormitor sa vada de ce a intarziat domnul Dan.Ce a vazut era de neasteptat pentru ea.Pe intuneric Domnul Dan era in fata frigiderului luminos si isi indrepta cu pasiune prajitura la gura si era gata sa o manance.Doamna Andrea luara pregatita mopul din galeata si merse sa ii dea una cu mopul peste cap la Domnul Dan.Prajitura a cazut inapoi in farfurie din mana domnului Dan.Ce incerci tu sa faci, spuse doamna Andrea.Treci la culcare.Bine sefa, spuse domnul Dan.Si amandoi mersera sa se culce. Dupa cateva minute,cei trei copii si-au incercat si ei norocul, dar n-au reusit pentru ca au fost prinsi si trimisi la culcare cu mopul de catre mama lor, doamna Andrea. Dimineata la ora cinci, domnul Dan se trezisera si langa el pe pat era un plic.Domnul Dan l-a deschis si a inceput sa citeasca cuvant cu cuvant ce scria acolo:
Ma simt atat de bine dragule, incat prajitura din frigider nu mai exista.Am mancat-o peste noapte si am plecat sa ma distrez la mare.Ne vedem peste o saptamana,vezi ca mamaliga este pe frigider. Pofta buna la mamaliga.Te pup, a ta Andrea.
Dupa ce a citit asta, Domnul Dan a inceput sa-si roada unghiile si s-a pus inapoi la somn.

Care personaj ti-a placut mai mult din povestea mea? Cum e povestea?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

De ce am impresia că nu merită să citesc toată asta?

Răspuns utilizator avertizat
| justanotheruser99 a răspuns (pentru T0T):

Lasa ca am citit-o eu.
Mi-am irosit 2 minute pentru o poveste a la Chifteluță. Credeam ca s-a mai perfectionat cumva, dar m-am înșelat.

| T0T a răspuns (pentru justanotheruser99):

Data viitoare să îmi iei în considerare răspunsurile, asta dacă ai apucat să îl citești, ia-te după ăla cu sistemul central nervos dezvoltat laughing

Auch! Asta a durut laughing direct prin sloiul de gheață din piept m-a pătruns.

Nu știam că ai acolo un sloi de gheață. Apropo, poți să fii pasăre călătoare și aici având în vedere valoarea întrebării, dacă mai ai ceva de zis pe subiectul ăla.

Nu exista, dar azi m-am trezit cu un val de indiferență, prin urmare a fost o zi interesanta. Daca nu ma înșel raspunsul acela a fost înainte sa incepem o alta discuție aici, deci cred ca e epuizat subiectul.

Am avut și eu zile din alea, te înțeleg.

Sincer, câteodată e mai bine sa nu îți pese. Deci e binevenita si o zi din asta macar o data pe luna.

Dacă îți pasă prea mult bea 2 doze de bere de vreo 7% și îți trece. La mine a funcționat ieri.

In momente ca astea, risc sa devin prea imprudenta sub influenta alcolului, iar aici ma refer la o combinatie intre nepăsare, razbunare, ură, nervozitate si impulsivitate, deci prefer sa spun pas.

Ai nevoie de un tip care să te tempereze, eu rar am stări negative de la băutură. Ce îmi faci tu mie, voiam să mă culc pe la 8 și în principal e vina ta. Culcă-te și tu că ești în creștere, trebuie să te dezvolți. Noapte bună pufulici.

1- am specificat, nu fac urat in general, dar am momente cand chestiile se aduna si e prea mult, iar atunci ma descarc.
2. Realizezi ca daca din 24 de ore tu dormi ~8 ore in medie, un sfert din viata il pierzi, dormind laughing
3-Te rog, nu îmi spune așa! E oribil!
4- Noapte buna! happy

Mie îmi place să dorm. Noapte bună.

Asemenea :*

Pupiccccccccc.

Inca n-ai plecat la culcare? laughing
XOXO

Imediat, nu doar tu mă ții de vorbă. kiss

Gata, noapte bună, du-te și tu, marș în pat.

Și daca nu vreau?

Ai făcut-o deja ieri.

Ce te face sa fi așa de sigur? laughing

Pur și simplu sunt. M-ai minți și mi-ai spune că nu e așa?

Ok... M-ai prins. Am dormit 2 ore azi-noapte. big grin

De ce așa puțin?

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Diavole,, tensiune, tensiune?

Sunt foarte racita si am tușit toată noaptea. crying iar cand in sfârșit reușeam sa adorm, tuseam si ma trezeam din nou.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Nu e tensiune, sunt sigur pe echipă.

Îmi pare rău...

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

18 zile... diavole
18 zile!

E in regula happy se presupune ca in 4 zile îmi trece big grin

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

Cred ca nu mai poți de nerabdare laughing

32 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Prajitura mi-a placut cel mai mult, pacat ca a fost mancata, as fi vrut si eu sa incerc sa o mananc, ca sa vad daca e delicioasa laughing