Stai linistit ca nu esti singurul eu zilele trekute m-am chinuit sa fac un desen, l-am postat, mi s-o raportat, l-am mai postat odata, iar, si la fel tot primesc stupid, asa ca nu esti singurul
Te inteleg frate, si eu primesc o avalansa de stupid.Cineva chiar ma uraste, si mie imi vine sa plec, dar.nu pot, este prea greu sa ma desparte de TPU[stiu ca e doar un site, da' ma intelegi]
Atat ii duce mintea pe unii! Si mie mi se intampla des si ajut in continuare! must go on!
Sunt unii care nu au nimic mai bun de facut decat sa raporteze si sa dea stupid in masa.pa
Atat intrebarile cat si raspunsurile sunt raportate daca nu corespund categoriilor sau daca intr-adevar nu au nici cea mai mica tangenta cu intrebarea/raspunsul. De asemenea puteti face reclamatii fata de cei care raporteaza in mod abuziv. Pentru ca sunt multe persoane nu poate fi controlat totul de o mana de oameni. in fine important este sa educati membrii fara sa incalcati regulamentul. iar daca acestia in mod repetat il incalca atunci stiti ce aveti de facut.
AliceInMordor întreabă:
Julyly2089 întreabă: