anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Minunat…Mai sunt 2-3 zile pana sambata si eu sunt la un pas sa ma despart de iubita mea…Si bine`nteles ca totul a plecat de la sor-mea, cum altfel.Dar mai bine sa va spun, foarte pe scurt, povestea…M-am dus dimineata pe la 6 juma`te la aia mica in camera s-o prind inainte sa plece la scoala, ca sa vorbesc cu ea despre ce cadou sa ii iau iubitei mele de 8 Martie.Normal ca am gasit-o dormind cu tableta in brate,ca de obicei ( Doamne,cand o fi crescut asa repede? parca mai ieri ii puneam ursu` pe perna ca sa se culce odata cu ea! )si deci m-apuc s-o zgaltii sa-i dau desteptarea,si dupa ce pufaie ea putin pe-acolo si se zumzaie un pic,face in sfarsit ochi,ma vede si ma ia din prima,dupa cum bine stiti:
-Lasa-ma dracu` sa dorm,ce ai?
-Scoala,fata,ca ti-a sunat alarma la telefon…Nu te duci azi la scoala? am incercat eu s-o dau invers.
Ea se intoarce,isi trage perna pe cap si-o aud mormaind de acolo:
-A sunat pe naiba,ca nici n-am telefonul` ca mi l-a luat mama…
-Pai de ce ti l-a luat?
-Lasa-ma!
-Zi,fata!
Pana la urma o vad ca iese de sub perna,se ridica in cur si incepe sa-si aranjeze nervoasa parul,stiti voi,cum fac fetele dimineata, din cauza ca sunt ciufulite-n cap si le sta ca dracu`…
Si-mi zice:
-Iti povestesc.Da` poate nu ma ajuti!
-Sa te ajut cu ce?
-Sa mi-l dea inapoi, cu ce dracu` sa ma ajuti? Doamne, dar esti uneori…nu mai zic cum.
Se potolise ca stia ca daca ma enervez cand sunt la ea in camera, ma razbun pe maimutoii aia ai ei - odata am rupt capu` la un pinguin de-ala si m-a smiorcait o zi intreaga, ca a zis ca e amintire de la un iubit pe care l-a avut la 11 ani…
-Zi-mi povestea…
-Iti zic…Deci eram cu mama in bucatarie si imi faceam niste teme la matematica.Si zice mama la un moment dat ``hai sa iti fac niste poze sa le pun pe facebook ``.Si i-am dat telefonul, mi-a facut poze, dupa aia mi-a zis sa ii las telefonul sa le puna pe facebook si sa le stearga pe alea de n-au iesit bine si dupa aia..nu mi l-a mai dat….
-Pai si asta cand a fost?
-Acum 2 zile.
-Adica ii trebuie 2 zile sa stearga niste poze? Sau cum?
-I don`t no! Maybe…
Ei bine,TPU,poate ca sunt mai ramolit asa,si m-am nascut odata cu serialu` ala de zicea NOname,dar un lucru stiu sigur – cand incepe sor-mea sa se alinte pe engleza, ceva nu e in regula…
-Bine fata, hai ca vad ce pot face pentru tine, ma gandesc pana diseara…
-Pai ce sa te gandesti, mai bine te duci acu` la ea in camera si imi aduci telefonul.Ca eu nu am voie sa intru.
-Bine,hai ca vad…
Si-am dat sa ies, dar si-a adus aminte ca eu eram de fapt ala care venisem in audienta la ea si ma intreaba:
-Da` de ce m-ai trezit asa devreme, ca nu mi-ai zis?
-Pai voiam sa te iau pana in Mall repede sa imi alegi un parfum pentru sambata…
-Pentru mine?
-Nu, fata, pentru iubita mea…
-Si pentru mine - nu?
-``Pentru tine`` poate iti scot telefonul de la maica-ta…
-Atunci du-te singur sa iti iei parfumu`…
Si s-a bagat iar sub perna.
Bun.Bine`nteles ca m-am dus si-am sunat-o pe mama, ca ramasesem cu misterul nerezolvat si parca aveam si-o presimtire de ceva rau, mai ales ca tot mi se batea tampla aia dreapta si stiti si voi ce inseamna cand ti se ``bate a dreapta``, adica e posibil sa iti vina o bucurie…ca tot asa mi s-a batut si cand s-a nascut sor-mea…
Si-o sun pe mama:
-Ia zi bre, care-i treaba cu telefonul, cu pozele si cu facebook-u`?
-Pai sa-i spui lu` iubita aia a ta ca daca ea si-a facut poze in curu` gol cand avea 14 ani, eu n-o s-o las pe asta mica sa faca la fel….
Deja nu mai intelegem nimic…
-Zi bre mai clar, ce te-a apucat?
-Deci aia a ta s-a pus la mintea lui sor-ta si i-a facut poze in fustite si toate alea, ca sa le puna pe facebook.Si i-am luat telefonul lu` sor-ta.Acum ai inteles?
Intelesesem.Ma-ntorc la perversa aia mica inapoi.Era tot in pat, se dadea pe buze.Si-i zic:
-Da` ce faci, fata, te machezi? Vai ce frumoasa esti, parca-ai fi printesa padurii.Da`nu trebuia sa te speli pe ochi mai intai?
-Deci probrez un ruj care mi l-a dat prietena ta.Si ce-ai cu mine?
-Am ca esti o mincinoasa.Care-i faza cu pozele alea?
-Iar m-ai sifonat la mama…A venit iubita ta si mi-a facut niste poze…That is all…
Iar mintea, v-ati dat si voi seama.
Ma uit dupa un maimutoi prin camera si imi cad ochii pe elefantu` de acu` 2 saptamani, pe care l-am tinut eu cu trompa-n geam o dumnica intreaga, cand imi luasem bilete la bingo.Si-l apuc de trompa, incep sa i-o rasucesc si-o somez pe sor-mea:
-Zi-mi adevaru`, ca daca nu iti rup elefantu` asta!
-Ho, disperatule…Potoleste-te! Deci. iubita ta a venit sa faca niste poze…si i-am facut…si apoi mi-a facut si ea.
-Ce poze ati facut?
-Sexy, normal.Si eu si ea…
Si in momentul ala am vazut negru in fata ochilor, nu m-am mai putut stapani si am rupt trompa elefantului.
Ce fac? O cos sau o lipesc? Asta voiam sa va intreb, imi cer scuze ca am scris atat de mult.
Fundita n-o sa va dau, ca i-am promis-o lui ``sofisis`` - s-a alintat mai devreme ca vrea o fundita si ea…

Răspuns Câştigător
| NoOneCanStopDeth a răspuns:

Doamne frate, esti crima laughing mereu cand vad o intrebare de a ta, dau sa citesc.
Pacat ca nu iti faci blog.
Si aia cu andrelele a fost maxima.
Respectele mele pentru tine si jos palaria happy

| anonim_4396 explică (pentru NoOneCanStopDeth):

Aia cu andrelele putea fi mai buna, dar am lasat-o neterminata...
Bine - acu` sa nu intelegi ca am vreun obicei sa las lucrurile ``neterminate``, daca ma intelegi ce vreau sa spun, si sigur ma intelegi ca doar esti barbat...
Mersi ca ti-a placut, ti-am dat o funda ca m-ai laudat frumos.Adica de ce sa nu fiu sincer.Macar cu voi barbatii, ca vis-a-vis de femei e mai greu cu sinceritatea la mine...

| NoOneCanStopDeth a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult de tot laughing dar nu ma omor dupa "fundite" dar apreciez gestul. Sper sa-ti mai citesc alte povesti, care sa ma faca sa exclam laughing

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Încearcă cu Super Glue.

Ce-mi place familia voastră de stand-up-comedy...
Când îţi citesc întrebările, mereu mi-e poftă de un pop-corn.hee hee

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Deci...
Eu nu-ti mai raspund la intrebare, pentru ca sunt ocupata. Am castigat si acum imi aleg rochitele laughing
Sofisis la fel, asa ca nu cred ca mai vrea funda ta!
Sa vezi, dar numa' sa vezi ce faine is fustitele pe acolo. Yuuupiiii...

| sofisis a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Vai ce de rochiteeee big grin
Si ce de bluziteeeee...
Si eu care ma amarasem ca niciodata nu am castigat tricoul ala de'l dau utilizatorului cu cele mai multe raspunsuri.
Felicitari draga mea!
Si de ce nu, felicitari si mie.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

O lipesti. Cu Scuipinol.

| powergirl a răspuns:

Nu e tragedie cu elefantul fii frate bun si i-ai altul sau daca e din material mai bine il cosi ca aia se ascunde mai bine daca lipesti materialul cand va pune mana va fi aspru si nu e prea ok sa se vada asa lipiciul si la atingere e naspa deci ac si ata dar tu fa ce vrei. pan la urma poti sa ii iei la iubita ta si altceva nu numai pafum sau mai bine ar fi sa vb cu una din prietenele ei sa vezi ce parfum ii place si mai repede rezolvi problema, la sor ta ii place un tip de parfumuri poate la prietena alt tip si tot nu ai nimenit. asa ca daca vrei sa ii mai faci cadouri te gandesti din timp si vb cu ea si una alta intrebi ce ii place si atunci vei sti garantat ce cadou sa ii iei intelegi ce zic>?

| Fatamuntilor a răspuns:

Suriora ta te tachineza!
Cel mai bine e sa-i lipesti trompa elefantului.
Funda nu vreau ca am destule!

| sofisis a răspuns:

Eu zic sa lasi elefantul asa cum e ...cine stie ce le mai da prin cap sa faca cu trompa aia...ce poze mai scot fetele astea ale tale laughing Chiar vrei sa te trezesti cu niste pui de urso-elefanti? Sau elefanto-iepuri?
Dar vreau fundita, chiar daca am castigat rochitele happy

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Nu stiu care e faza cu rochitele astea,dar banuiesc ca sunt niste premii,nu? Sau cum? Oricum, bine ca vi le-au dat sau ce spuneti voi acolo, ca ma innebunise TPU-u` cu intrebarile alea care nu se mai terminau, de-am crezut ca se reprofileaza pe croitorie si ca inchide site-ul, Doamne fereste...

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Nuuuuu. Nu la alea. Au fost topic-urile alea cu Valentine's Day si cu Dragobete. Si eu si Miha am castigat la intrebarile de acolo pentru ca am dat cele mai inspirate raspunsuribatting eyelashes Hurray us!

| cristimihailov a răspuns:

Da, tare happy
Ia-i un parfum laughing

| W3R4 a răspuns:

...arunc-o pe geam. Cel mai bine.

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Coase trompa elefantilui cu o ata asemnatoare cu culoarea elefantului ca sa nu se observe

| Sashavalentine a răspuns:

Eu zic sa o cosi.

| dreamhunter a răspuns:

Cumpara una noua frateeee...bai nene pe la inceput credeam ca e vorba de prietena ta... happy

| natstygirl a răspuns:

Cred ca trebuie s-o cosi

| bolatsezen a răspuns:

Cat tia luat sa scrii asta?

| TheMafiaBoss a răspuns:

Eu zic sa o cosi deoarece o sa tina mai mult big grin