Doamne frate, esti crima mereu cand vad o intrebare de a ta, dau sa citesc.
Pacat ca nu iti faci blog.
Si aia cu andrelele a fost maxima.
Respectele mele pentru tine si jos palaria
Aia cu andrelele putea fi mai buna, dar am lasat-o neterminata...
Bine - acu` sa nu intelegi ca am vreun obicei sa las lucrurile ``neterminate``, daca ma intelegi ce vreau sa spun, si sigur ma intelegi ca doar esti barbat...
Mersi ca ti-a placut, ti-am dat o funda ca m-ai laudat frumos.Adica de ce sa nu fiu sincer.Macar cu voi barbatii, ca vis-a-vis de femei e mai greu cu sinceritatea la mine...
Multumesc mult de tot dar nu ma omor dupa "fundite" dar apreciez gestul. Sper sa-ti mai citesc alte povesti, care sa ma faca sa exclam
Încearcă cu Super Glue.
Ce-mi place familia voastră de stand-up-comedy...
Când îţi citesc întrebările, mereu mi-e poftă de un pop-corn.
Deci...
Eu nu-ti mai raspund la intrebare, pentru ca sunt ocupata. Am castigat si acum imi aleg rochitele
Sofisis la fel, asa ca nu cred ca mai vrea funda ta!
Sa vezi, dar numa' sa vezi ce faine is fustitele pe acolo. Yuuupiiii...
Nu e tragedie cu elefantul fii frate bun si i-ai altul sau daca e din material mai bine il cosi ca aia se ascunde mai bine daca lipesti materialul cand va pune mana va fi aspru si nu e prea ok sa se vada asa lipiciul si la atingere e naspa deci ac si ata dar tu fa ce vrei. pan la urma poti sa ii iei la iubita ta si altceva nu numai pafum sau mai bine ar fi sa vb cu una din prietenele ei sa vezi ce parfum ii place si mai repede rezolvi problema, la sor ta ii place un tip de parfumuri poate la prietena alt tip si tot nu ai nimenit. asa ca daca vrei sa ii mai faci cadouri te gandesti din timp si vb cu ea si una alta intrebi ce ii place si atunci vei sti garantat ce cadou sa ii iei intelegi ce zic>?
Suriora ta te tachineza!
Cel mai bine e sa-i lipesti trompa elefantului.
Funda nu vreau ca am destule!
Eu zic sa lasi elefantul asa cum e ...cine stie ce le mai da prin cap sa faca cu trompa aia...ce poze mai scot fetele astea ale tale Chiar vrei sa te trezesti cu niste pui de urso-elefanti? Sau elefanto-iepuri?
Dar vreau fundita, chiar daca am castigat rochitele
Nu stiu care e faza cu rochitele astea,dar banuiesc ca sunt niste premii,nu? Sau cum? Oricum, bine ca vi le-au dat sau ce spuneti voi acolo, ca ma innebunise TPU-u` cu intrebarile alea care nu se mai terminau, de-am crezut ca se reprofileaza pe croitorie si ca inchide site-ul, Doamne fereste...
Nuuuuu. Nu la alea. Au fost topic-urile alea cu Valentine's Day si cu Dragobete. Si eu si Miha am castigat la intrebarile de acolo pentru ca am dat cele mai inspirate raspunsuri Hurray us!
Coase trompa elefantilui cu o ata asemnatoare cu culoarea elefantului ca sa nu se observe
Cumpara una noua frateeee...bai nene pe la inceput credeam ca e vorba de prietena ta...
Julyly2089 întreabă: