In mod normal, as alege moldovenii, asta e natia mea dar totusi as prefera ardelenii.ma obsedeaza calmul lor, si multe alte trasaturi "unice" ca sa zic asa... mi se par cei mai "curati" romani, vorbind la modul general binenteles...
Toti sintem la fel, nu trebuie sa facem discriminari, important este sa fim oameni.
Eu fiind din Bacau logic si teoretic Moldovean, dar de as gasi pe cineva din ardeal imi place sa cunosc locuri si persoane noi.Astfel imi fac o idee cares mai buni moldovenii sau ardelenii.
Romani suntem cu totii. Caracterul nu depinde de zona, ci de fiecare individ in parte.
Ardeleni clar desi sunt din Bucuresti. Mi se par foarte omenosi, blanzi si sufletisti
Daca e vorba de preferinte. eu ii prefer pe ardeleni.sunt mai distractivi cred eu si mai buni prieteni ca moldovenii
Eu's corcitura cum imi place sa zic...hmm eu cred ca-s moldovenii sunt cei mai curati si o zic si daca imi bag mana in foc...ardelenii tocmai pentru ca sunt prea calmi...numa incet...pe cand moldovenii repede repejor si.au terminat mi se pare ca fac cea mai buna mancare...cred ca dupa calm cu care tratez lucrurile sunt ardeleanca dar la curatenie si mancare trec de partea cealalta
Pentru ca sunt ardeleanca aleg ardelenii ...asa ca va invit sa facem o invartita, sa mancam niste lichie cu varza si sa bem o palinca.
MOLDOVENIIIIIIII*************************************************************************************+++
Dania_7831 întreabă:
NoName5435426976425 întreabă: