anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Momente de nostalgie:X Cine isi mai aduce aminte de "Printesa Sissi"? De unde pot descarca? Viata cu Louie am gasit si e super sa-mi duc aminte de copilarie, iar printesa Sissi a fost una dintre preferatele melebatting eyelashes

6 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Da imi aduc aminte perfect(sunt baiat). Si eu ma uitam. Memorabila replica imparatesei: "Protocolul!"
A fost frumoshappy, toate desenele erau frumoase si reuseau sa te tina mult in fata televizorului, in ziua de azi cred ca PC-ul a luat loc si televizorului pentru generatia de copii de acum.

| DraIneR a răspuns:

Moaaa :X tom si jerry, viata cu louie, lumea lui bobby :X ce desene " se fabricau" pe atunci :X, acum as mai vrea sa ma uit dar la ce dracu hannah montana?

| lala178 a răspuns:

Doamne ce ma mai uitam la Sissibig grin o corupsesem si pe mama si se uita cu minebig grin tin minte ca avea un cal negruthinking fulger parcahee hee
si un catelus tare dragut primit cadoubig grin Mersi ca mi-ai adus amintehee hee :*

| VitaminA a răspuns:

Am cautat si eu si am gasit.
http://desenele-copilariei.net/
Gasesti toate desenele alea vechi, misto, le poti vedea direct pe site fara sa downloadezi nimic.