Pentru că m-au mâncat! Acum sunt doar un lichid care umblă prin corpul unui om enervant...
Dar am un laptop la mine!
Nu e amuzant deloc ceea ce zic insa e foarte adevarat-nu urasc pe nimeni eu de obicei iubesc oamenii-as dori sa am multi bani sa dau cadou la toti oamenii care mi-au facut un bine sau care macar mi-au zimbit sau au stat cu mine de vorba cu placere.
Nimic nu poate fi mai amuzant decât faptul că eu urăsc lumea pentru că iubesc prea mult viața.
Am religie ultima ora..si inainte de asta sport.Si toti colegii put a hoit. Si profa scoate perle religioase de imi vine sa imi imbung ochii cu semntiele lui AikkoxD
1. Pentru ca vine imediat dupa weekend si mi-e lene sa merg la scl
2. Pentru ca am franceza si n-am vzt in viata mea o profa mai tampita :]]
3. Am muzica si nu inteleg nimica din furnicile alea pe sarma :]]
4. Am doar 4 ore la scoala, deci mai putine pauze!
5. Intru la 1 si nu intra multa lume la 1, de aceea nu vad multa populatie si nu-mi place!
6. Deoarece a fost weekend inainte, iar eu inca sunt in el, mi-e lene sa-mi fac temele si trebuie a doua zi sa ma trezesc dimineata ca sa mi le fac pana intru la scl!
De fapt, weekend-ul începe de vineri.
Nu urasc lunea, urasc duminica pentru ca stiu ca ziua urmatoare este luni.
Pentru că deoarece fiindcă o văd pe grațioasa (profa de franceză) și îmi strică mie toată ziua.
Pentru ca îi simt prezența încă de dumincă seara.
Pentru că stau degeaba, profesorul neavând bunăvoința să se prezinte și să vadă că eu am fost singura din clasă care s-a trezit la 5.00
Pentru ca dimineata ma scol cu ochii umflati, ca e luuunnggaaa, ca o urasc de aia
Pentru că m-am uitat la ora 14:00 ( două fix ) și acum se spune că cel care s-a cuibărit în sufletul meu nu este tocmai partenerul potrivit pentru că în curând va căuta pe altcineva
*epic fail*
Diarobertaaaa întreabă:
Venerabilul întreabă: