| bogdan14_5722 a întrebat:

Mugur Mihaiescu sau Mihai Bendeac?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Bendeac are haz...dar mugur a fost, este, si va ramne un zeu al comediei!

15 răspunsuri:
| PinguinuL a răspuns:

Raspuns final :
laptele e alb...

| Puţifer a răspuns:

Mugur. ( zis şi Garcea. cel cu mintea harcea-parcea ).

| Puţifer a răspuns:

@PinguinuL.
Nu credeam că o să-ţi dau vreodată stupid.
sorry bro.

| Ciufuliciii a răspuns:

Sau.

Nu, serios, Mugur!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Brigaela sau NoName?

| BlackVeil a răspuns:

Mihaela Radulescu sau Andreea Marin?

| Polaris a răspuns:

Raspuns final :
Laptele este un lichid nutrient produs de glandele mamare ale mamiferelor femele. Este sursa principală de nutriție a nou-născuților, înainte de fi capabili să digere și alte mâncăruri. Poate însemna și sucul alb al nucilor de cocos.
Compoziția laptelui variază mult între diverse mamifere. Laptele uman, de exemplu, conține multă lactoză, principalul zahar al ei. Spre deosebire de acesta, laptele de vacă conține mai puțin zahăr și mai multă grăsime. Laptele de vacă este compus din 3, 5% grăsime, 9% solide din lapte și 87, 5% apă. Proteina principală (80%) este caseina. Laptele anumitor mamifere, printre care vaci, oi, capre, bivoli și cai, este colectat pentru a fi consumat de oameni, fie direct, de obicei după pasteurizare, fie procesat în produse lactate precum smântână, unt, iaurt, înghețată sau brânză.
Dacă laptele neprocesat este lăsat pentru o perioadă, devine acru. Este rezultatul fermentării bacteriilor acidului lactic, care transformă zahărul din lapte în acid lactic. Acest proces de fermentare este folosit în producerea anumitor produse lactate.
Laptele pasteurizat se va înăcri dacă nu este ținut în frigider și este recomandat a fi ținut între 1° și 4° Celsius. Înacrirea laptelui poate fi oprită prin tratarea la temperaturi foarte ridicate (tratament UHT), astfel, laptele putând fi păstrat în cutii pentru mai multe luni fără a se înacri.

Ce zici, Pinguine, ne băgăm la un suc?

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Mugur.

| ZoOzOLe a răspuns:

Mircea Badea... serios

| HaruhiFujioka a răspuns:

Mai si intrebi? Categoric Mugur Mihaiescu! E regele comediei!

| paulsefuteinbazadedate a răspuns:

Mugur...Mihai Bendeac e doar comediant wannabe.

| bogdan14_5722 explică:

Va respect pe toti cei care l-ati ales pe Mugur, si eu sunt fan de mic si am 14 ani, emisiunile lor sunt mai vechi decat mine dar le iubesc. Aaaa, si sa nu uitam si Radu Pietreanu, Axinte, Lila, Mitica si Romica, si de regretatul Dan Sava, Dumnezeu sa-l ierte.

| Holyman a răspuns:

Sa iti spun drept il aleg il voia alege si va fi ales mereu Mugur Mihaiescu cum zicea si Apache a fost este si inca va fi un zeu al comediei! Si sa fim seriosi Mihai Bendeac facea asta cred doar pentru bani pecand Mugur Mihaiescu da este adevarat ce vreti sa ziceti ca el nu face asta pentru bani? De fapt face asta sa si aduca zambetul pe buze Romaniei si de asemenea a fost invitat la multe alte emisiuni decat Bendeac! Si da imi place In puii mei dar as fi si mai fericit daca as aude ca in 2011 sau in 2012 va aparea din nou Vacanta Mare cu Leana si Costel,Garcea,Boier Moflea si Voda(poate ii stiti) si multi altii! Decand eram mic ma uitam la ei si nu ratam mai nici un episod ba chiar si acum ma mai uit la episoadele foarte vechi si le vad pe toate aceleasi episoade doar ca nu la rand! A fos un discurs cam lung dar da l-as alege pe Mugur Mihaiescu pentru ca stie cum sa fac un om sa se simta bine chiar si in cele mai mari necazuri sau balele! Si nu este nevoie sa imi dai funda sua vot pentru un asemenea raspuns doar ca acesta este parerea mea si fie ca imi dai stupin,nefolositor, amuzant, inteligent sau folositor ori nu imi dai funda aceasta este parerea mea si nu ma supar mai ales daca este vorba de Mugur Mihaiescu!

| Karla_4993 a răspuns:

Categoric Mihai Bendeac

| tombraider a răspuns:

Mugur