| MicutzaDragutza a întrebat:

Multumesc Hana Montana ca m-ai adaugat ca prietena, dar vreau si sa mi-l dai si pe Olivar si Lili si Robi Rey.Multumesc.Stiu ca pot sa am incredere in tine esti cea mai tare din lume! Vom fi cele mai bune prietene!

Răspuns Câştigător
| hannahmontana_9340 a răspuns:

Olivar e plecat la mare cu tatal lui.Iar lili e langa mine si spune ca ar vrea sa te cunoasca.Robbi rey imi face de mancare.Ma bucur ca ai incredere in mine.AI putea te rog sa-mi dai o funda?

19 răspunsuri:
| Deea_3807 a răspuns:

Fataaa tu esti toata la cap?rolling on the floor

| CautNume a răspuns:

Pff.partea a doua a plictiselii

| Deea_3807 a răspuns:

Si vezi ca hanna montana nu si-o facut contul azi exact pentru tine laughinglaughingrolling on the floor vezi ca l-ai uitat pe jecson rolling on the floor)

| AliceInMordor a răspuns:

Mda... straight face Robotelul iti multumeste in avans!

| SuperNovaaaaa a răspuns:

N`ai pentru ce draga!

| bogdan14_5722 a răspuns:

WTF?! nu se poate! tu char esti obsedata. esti chaiar psycho fata

| BadLuckBryan a răspuns:

Hi sweety:*.I am at my best friend, Joanna and I am so happy.We will be BFF, and don't forgot:I Love YOu!:*:*

Răspuns utilizator avertizat
| SuperMagicSmile a răspuns:

Umm,cati ani ai?

draga, de abia ai iesit din uterul mamei tale, bucura-te de copilarie.nu sta pe internet, asta e ca si cum ti-ai semna sentinta la moarte

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Îmi pare sincer rău să-ți spun, dar Hannah s-a pensionat.

| Cronos_7169 a răspuns:

@MicutzaDragutza --> Mai treci pe la engleza si...las-o pe "hana montana, lili, jecsan, olivar, roby rey " big grin de fapt se scrie...
Hannah Montana, Oliver, Lily, Robby Rey, Jackson,.
Si ma mai intreb de ce tara se duce de rapalaughing

| MimiPopescu a răspuns:

Sunt socata! Si pe mine ma certau parintii cand eram mica ca ma uit prea mult la desenele animate gen:,, Ed, Edd si Edy" sau,, Printesa Sissy". Dar eu macar nu voiam sa ma transform in Scandura. Imi pare rau pentru tanara generatie! Sunt distrusi!

| xElenaH a răspuns:

Dneee laughing)...ce copila rolling on the floor

| DudaYeah a răspuns:

Din ce grota ai mai iesit si tu? raised eyebrows

| MâţaD a răspuns:

Ma,voi nu vedeti ca fata asta rade de voi, si voi puneti botul?laughing

| XxXxN0Sm0kIn6xXxX a răspuns:

Fetitaaaa!
1.hana montana nu e romanca:O!
2.Esti analfabeta si la fel si contul tau(vezi ca stiu ca ala care a primit funda e contul taubig grin)
3.Du-te fa acasa si invata romana sau du-te la alta categorie ca aici la T/A noi facem totul cu sufletul(unii fac altii nu)!big grin BYEEEEE

| BloodMagickNecromance a răspuns:

@XxXxN0Sm0kIn6xXxX, nu era nevoie să te exprimi cu "fă".

| Ivlis_5442 a răspuns:

Dă-ţi foc, muiere!