Olivar e plecat la mare cu tatal lui.Iar lili e langa mine si spune ca ar vrea sa te cunoasca.Robbi rey imi face de mancare.Ma bucur ca ai incredere in mine.AI putea te rog sa-mi dai o funda?
Si vezi ca hanna montana nu si-o facut contul azi exact pentru tine vezi ca l-ai uitat pe jecson )
Hi sweety:*.I am at my best friend, Joanna and I am so happy.We will be BFF, and don't forgot:I Love YOu!:*:*
Umm,cati ani ai?
draga, de abia ai iesit din uterul mamei tale, bucura-te de copilarie.nu sta pe internet, asta e ca si cum ti-ai semna sentinta la moarte
@MicutzaDragutza --> Mai treci pe la engleza si...las-o pe "hana montana, lili, jecsan, olivar, roby rey " de fapt se scrie...
Hannah Montana, Oliver, Lily, Robby Rey, Jackson,.
Si ma mai intreb de ce tara se duce de rapa
Sunt socata! Si pe mine ma certau parintii cand eram mica ca ma uit prea mult la desenele animate gen:,, Ed, Edd si Edy" sau,, Printesa Sissy". Dar eu macar nu voiam sa ma transform in Scandura. Imi pare rau pentru tanara generatie! Sunt distrusi!
Fetitaaaa!
1.hana montana nu e romanca:O!
2.Esti analfabeta si la fel si contul tau(vezi ca stiu ca ala care a primit funda e contul tau)
3.Du-te fa acasa si invata romana sau du-te la alta categorie ca aici la T/A noi facem totul cu sufletul(unii fac altii nu)! BYEEEEE
Giulia_7302 întreabă: