Una foarte perversa.Sa dispara categoria T/A de pe TPU ) sa vedem, cati adolescenti isi vor baga ditamai unghia in gat
Cine,cine?; 3
Eeee,nu spun.
YAOI!
yaoi doushinji O/////O
(ştiu sunt o perversă)
Http://farm5.static.flickr.com/4035/4702381305_8bf28fb1b7.jpg
http://blogmov.files.wordpress.com/......o1_500.jpg
http://4.bp.blogspot.com/......re+414.jpg
http://imgur.com/85JSxKt
T/A scrie pe aici, eu urăsc dulciurile :))
http://lulasrecipes.com/wp-content/uploads/2012/02/no-sugar.jpg
Ciocolata amară nu-i dulce
Nu-i bună, e delicioasă
Sa dispara toti obsedatii de Japonia, anime-uri si alte rahaturi inutile si fara rost legate de JAPONIA.
F-u-c-k y-o-u, b-i-t-c-h. Îmi doresc să mori.
Si eu imi doresc sa mori, tu si toti obsedatii de cacaturile alea care nu au niciun rost si care sunt degeaba, sunt niste prostii.
Să ştii că nu pea esti bine venită la t/a (categorie în care tu cam mişuni în ultima vreme). De ce nu eşti bine venită? Nu ştiu dacă ai observat dar majoritatea uesrilor de pe tivia amuzante sunt fani anime-uri sau manga sau japonia. Vina este a mea că te-am stârnit, că m-am înjosit în asemenea hal să vorbesc cu o persoană ieftină, cu gusturi IEFTINE în materie de
muzică (în mod deosebit), şi cu o personalitate frustrată, care doreşte doar să acapareze atenţia. Dacă erai o persoană deşteaptă, şi cu bun simţ, nu veneai şi răspundeai în aşa fel să întărâţi anumiţi utilizatori. Deci, eşti o proastă.
Draga du-te la psiholog se vede cat complexata esti, ma jur deci pentru prima data chiar vad o persoana diperata la propriu pe TPU m-ai uimit, nu am vazut in toata viata, vietii mele o persoana atat de disperata draguta bea un ceai de tei draga calmeaza-te, usor nu mai bea atatea energizante mai usor cu, cafeau si revino-ti tu ai gandit cand ai scris rahaturile alea de mai sus? Eu mereu am fost la aceasta categorie, nu-mi pasa daca sunt bine venite sau nu eu comentez ca asa vreau eu, o persoana josnica mereu si tu sa nu ma faci pe mine ieftine pentru ca nu ma cunosti, acum vorbiind foarte serios ma faci ieftina pentru ca nu-mi plac chetiile japoneze? Tu te gandesti ce spui, cum iti permiti sa faci o persoana ieftina cand nici nu o cunosti, niciodata nu am fost frustrata mereu sunt atat de relexata, voi sunteti frustrati si va agitati de la un nimic de comentariu, eu am bun simt mai mult ca tine, nici nu ma cunosti si spui ca vreau ca acaparez atentia, eu comentez cand vreau si cum vreau nu ma doare pe mine ca ii intarat sau nu e alti utilizatori, prosta esti tu pentru ca numai atata poti, pe un copil de 2 ani nu-l poti certa daca face o boacana mare pentru ca atata poate, atata gandeste la fel si unii dintre utilizatori printre care si tu nu am ce sa va cer daca atat va duce mintea... O zi buna iti doresc (si nu-s ironica)
Dar tu cum poti sa-ti dai seama ca sunt complexata? Serios? Sa stii ca nu ma asteptam la ceva mai inteligent din partea ta, Nu, nu m-am inselat cand am spus ca esti ieftina. Poate ca ai folosit cuvinte si fraze complexe, dar sunt niste cuvinte goale, doar sa aburesti. Sa merg la psiholog> serios? o replica mai josnica de atat nu am auzit. ''O persoana mai complexata ca tine nu-am mai vazit in viata mea" Complexe? ce complexe? Tu esti cea complexata, ca treci de la dusmani la prieteni, intrii in discutie fara invitatie, de la comentarii stupide la discursuri despre care te zbati sa ma emotionezi. Da sunt emotionata vreau sa ma sinuid. Patetic. Mi-e scarba ca dracu in momentul asta. tu esti genul ala de copil care nu s-a maturizat cat de putin.''proasta esti tu pentru ca atata poti".Din nou, Serios? ai vreo dovada? TU esti cea care vorbeste fara sa stie. AA, si mi-am dat seama de faptul ca esti o persoana patetica(sau ieftina) prin simplul fapt ca ai raspunsuri si intrebari lipsite de moralitate, se vede ca esti complexata, Prin raspunsul pe care mi-l-ai dat, si pentru muzica pe care o asculti( chiar esti ciudata asculti rahatul asa de hannah montana, si dupa aia asculti parazitii? chiar asa? cum sa nu, eu sunt complexata.)
sau alt ceva).
p.s. din comentariul tau nu am inteles mai nimic. Ar fi trebuit sa ai bun simt cand ai scris primul comentariu.De ce ai judeca o persoana numai pentru gusturile sale? De ce ai vrea sa dispara o persoana pentru ca-i place ceva ce tie nu iti place? Nu m-ai jignit pe mine, nu am de gand sa ma agit, pentru ca celor care deseneaza manga, sau japonezilor putin le pasa ce a zis un puricel despre ei. Dar poate ai jignit alti utilizatori. Dar Din bun simti ( nu ca mine) Nu au mai comentat nimic.Da recunosc, Nu am avut bun simt ca am sarit si eu cu comentarii jignitoare, dar unii dintre noi asta merita.
Venerabilul întreabă: