Parerea mea ar fi ca mutul e un telepat mincinos. Wetfire, unde vezi tu ca surdul este si schiop?
Am zis eu ceva de surd sau
scuze nu-s pe fir.
vorbesc despre niște chestii foarte importante acum
http://i.imgur.com/bI5ovEa.png
Mai e cineva fan Nichita Stănescu pe-aiciii?
Wetfire, daca nu esti pe fir te pun eu. In intrebare e vorba doar de un mut, un surd si un orb. Faptul ca tu scrii si de un shiop ce o ia la fuga dupa cele auzite ma duce cu gandul ca tu crezi ca surdul ala era schiop. De altundeva nu poate fi luat in considerare. Daca ai scris-o asa la gluma fara nici o logica e ok. Wetfire, pentru orice neclaritati ai de la mine raspuns garantat. Ca ma plictisesc la servici. Linkul tau nu il pot deschide, ne-au pus astia de la conducere filtru pentru multe site-uri. Si pe N. Stanescu nu il "diger" total. Cam 50%
Îmi băteam deja capul cu o problemă de fizică.
Acum tu ai înrăutăţit lucrurile şi mai mult.
Mersi mult.
Pai ne e normal? Nimic iesit din comun: mutii vorbesc mult, surzii aud bine iar orbii au ochi ca de uliu.
Mutul: Păi poate mutul e pe google translate și a apăsat pe difuzor la ce a scris.
Surdul: Surdul are un dispozitiv din ăla de ultimă generație care stimulează zona auditivă a creierului cu ajutorul unui aparat care înregistrează sunetele care se aud de pe calculatorul mutului.
Orbul: Orbul are un dispozitiv similar ca al surdului, dar adaptat pentru vedere.
Julyly2089 întreabă: