| RAY a întrebat:

Ne aflam intr-o situatie grava noi masculi care am mai ramas masculi, tot mai multi masculi se considera fetite,azi am mers la mall si am avut supriza sa vad ca erau haine cica de masculi dar erau de femeii, ce putem face sa impiedicam feminizarea barbatiilor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aparent e o problema, dar daca stai bine sa te gandesti e decizia fiecarui baiat ce poarta. Totul tine de gusturi dar si de moda momentului respectiv. Cu toate acestea, moda se schimba de la an la an, iar schimbarile pot fi radicale. Daca barbatii nu dau importanta acelui tip de imbracaminte, e normal sa nu se mai fabrice. Totusi sa vedem partea buna a acestor lucruri, feminizarea barbatilor duce la o selectie a barbatilor masculinizatilaughing

13 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Te referi la blugii aia slimfit? Care arata ca niste colanti pentru barbati? Urasc moda asta, de ce ai vrea ca barbat sa arati ca o pi?

| RAY explică (pentru Aylee):

Esti mascul?

| Aylee a răspuns (pentru RAY):

Da, am ceva in fata.

| RAY explică (pentru Aylee):

Si cum te simti?

| Aylee a răspuns (pentru RAY):

Feroce, ca un leu

| syd2 a răspuns:

Buna nazistule!
Barbatii sunt foarte feminist in ziua de azi din cauza ca ei nu simt toata aceasta duritate a lumii.
Semnat Putin Vodka 228.

| Suck a răspuns:

Traim intr-o lume de lesbiene.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Nimic. Din pacate, vor ramane doar femei pe aceasta lume.

| Drolja a răspuns:

laughing)))))))))

| 1DeadMemories a răspuns:

Era sa-mi iau un stalp in freza uitandu-ma cum ii ieseau boasele, unui pitzi d'asta, prin pantalonii slim fit rolling on the floor)

| Rilay a răspuns:

Te cheama Caius si esti din Timisoara?laughing