Luni le termin pe toate
Am facut si azi din ele...asta-i viata...
In week-end nu o sa fac nimic.
Cum? :O
Am terminat clasa a 8-a. M-aș fi mirat să ne dea teme
Oo bravo eu abia o incep pfoai anul asta mananc mate pe paine
Auci
Stii,si eu cand am inceput clasa a-8 a mi-a fost foarte teama, adevarul e ca da, am mancat mate pe paine si n-a fost prea buna dar merita, muncesti acum mai mult si dupa-aia sa vezi ce bo$$ o sa fii
Succes
Ok merci
Auci naspa eu mai am cam 20 de probleme de mate (geometrie) si termin cu temele, dar dupa trebuie sa recapitulez materiile ca profii dau teste pe care le trec in catalog -.-
Eu am de scris 7 pagini cu fiecare litera
O.o dar in ce clasa esti?
A doua, am 9 ani.
Oo ce noroc pe tine clasa a 2 e cea mai usoara
Ma inscriu la concursul Cangurul anul acesta.
Niciodata nu mi-am facut temele... ba i data le-am facut. Sunt o pierdere de timp, mai bine citesti ceva.
Pe langa faptul ca am avut o tona de carti din literatura romanesca si cea universala de citit in vacanta iar eu nu am citit nici macar una, ma descurc bine cu temele de vacanta (nu m-am apucat de ele inca, intentionez pe data de 13 septembrie sa arunc o privire peste ele )
Nu am teme, dar asta nu inseamna ca nu fac in plus. Daca vrei sa nu faci nimic pentru scoala toata vara, atunci iti urez mare succes anul asta. Daca nu lucrezi nimic, nu o sa stii nimic. Axeaza-te pe materiile importante pentru viitorul tau.
OK,stiu si eu mai lucrez teste ca anul asta am examenul si..de asta depinde viitorul meu deci nu stica nimic facut in plus