Nu mai stiu ce am visat.
*Momentul acela in care tatal tau incearca sa te trezeasca duminica atingandu-te pe umar.*
Am dormit profund, cu plapuma pe mine, in pijamale, nu mai stiu daca pe spate sau pe o parte si am visat intuneric pana a inceput mama sa zbiere la mine pe la 11:30 sa ma trezesc.
Pai...( un vis)
Eram acasa.Era sambata asa ca ma uscam dupa baie. Apăi, nu stiu cum a venit un monstru dragonoid, si ma fugarea.Era cer negru si tuna.Tot alergand, am ajuns la scoala, unde si celelalte fete din clasa mea erau imbracate in prosop cu parul' ud, alergate de montru si se refugiau in sala noastra de clasa.Insa una singura era goala si a iesit afara.Monstrul ala a fugit, dar cand sa intre, vine un tip de la 6-B( il cheama Alin) si o vede pe colega goala. Tipa el: -AAAAAAAAA...ea e monstrul! si lesina.Ma duc eu acolo si zic: Alinee! clati-ti-as ochii cu sapun!
Dupa zice o colega de-a mea care e indragostit de el: Hăhă..perversul! si radea.
Bun,bun,bun...
Am visat ca eram imbracat total in rosu si ma plimbam pe strada. Dupa 3 minute, dau fata in fata cu un taur negru, masiv, fioros, care se uita la mine.
Se pare că mulţi visează animale.
Pe tine nu te fugarea un taur!
Eram prinsă într-o tornadăm de capre!
Am visat ca intram intr-o lume anime...pana cand m-a sunat mama . Si dupa, gata vis frumos.Ce viata cruda.
Eu mereu visez anime.
Şi invazii de zombie
Taaare. Vreau si euuuuu. Doamne Doamne, Inger ingerasul meu vreau zombalai de-ai tai, cand adorm sa ii visez si sa nu ma mai trezesc, cand ma suna mama.
Nu am dormit, dar am visat cu ochii deschisi in timp ce mancam ciuperci cu crema de alunne si imi savuram alunata.O combinatie ametitoare...
Am dormit rau(din cauza ta ca nu dadeai muzica mai incet
Si am visat urat(pentru ca erai tu in el)
Tzutzik întreabă:
Venerabilul întreabă: