Cred ca este doar o gluma de pe net. Daca avea probleme omul ne spunea. Hai sa radem! Mie, ca gluma mi-a placut.
@Sfaraiacul, te felicit ca poti sa spui ca ai o familie frumoasa si, ma bucur ca sunt si oameni ca voi.
@harciog, mai draga, nu ma dezamagi. Mi-au placut mereu raspunsurile tale dar de la o vreme te-ai acrit. Capul sus si nu mai fi "toma necredinciosul" Nu prea imi place cand aici incercati (cred ca fara intentie) sa descurajati oameni care stiu sa fie ...altfel. Sa ne bucuram ca exista!
Maiiii, cind te inveti cu toate astea, nu mai dai importanta la ce te invata ci iti vezi de treaba. Mai Sfiraiac toate familiile intilnite de mine au avut neintelegeri si parte de invataturi gen mai sus. Tu ori minti ori papi...lapte dar cred ca la virsta asta nu-ti mai place laptele.
Ce se intampla cu tine baiete...doamne...chiar asa ti se intampla toate astea? eu nu prea cred... dupa parerea mea... poate e invers sau cine stie... zic si eu dar in fine...razvane nu ai ce face? nu ai ce scrie si u pe net? baga ceva calumea ceva amuzant sau mai putin amuzant... dar nu glume din astea
anonim_4396 întreabă: