| Shery a întrebat:

Nimeni nu mai pune intrebari amuzante? haideti, ca vreau sa rad cu/de voihee hee

Răspuns Câştigător
| Ruxy a răspuns:

Si acum noi punem intrebarea si dvs dati raspunsul: Cati cai?

12 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Mai ales de noi! Hai sa iti pun eu una tare :

Cati cai se pot inhama maxim la o caruta?

| Shery explică:

Hmm... sun in dilema: doi cai frumosi, sase cai?! cine ma ajuta?batting eyelashes

| cLaudYu a răspuns:

Vreau sa va zic un banc pe care l-am primit de la un prieten in seara asta...
Clinton il viziteaza pe Boris Eltin in Rusia.
Boris il duce intr-o camera cu un pupitru cu 2 butoane:
unul alastru si unul rosu si ii zice:cel albastru iti ofera tot ce doresti:femei, droguri etc... dar sa nu apesi niciodata pe cel rosu!
Apasa clinton pe cel albastru si se distreaza vreo sase luni dar se plictiseste si apasa apoi pe cel rosu. Deodata apar 10 uriasi si il fac zob. Clinton reuseste sa fuga in America. Dupa un an Clinton il invita si el pe Eltin in america.
Il baga intr-o camera cu un acelasi fel de pupitru si ii zice:
Daca apesi pe cel albastru ai tot ce iti doresti: femei, droguri, distractie etc. dar sa nu apesi niciodata pe cel rosu!
Apasa pe cel albastru dar dupa un an se plictiseste si apasa si el pe cel rosu. Dar nu se intampla nimic.Il cheama pe clinton si ii zice:
-Aici nu se intampla nimic, eu plec in Rusia.
Clinton ii raspunde sec:
-Care Rusia?
big grin

| Shery explică:

laughing multumesc @claudyu, il stiam dar ma amuza oricum laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romeo si Julietta in noaptea nuntii:
- Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, in palma...
- Dar Julietta, degetele tale nu pot fi atinse decat de cel mai fin inel de aur cu cel mai shlefuit margaritar.
- Oooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, intre sani...
- Dar Julietta, sanii tai nu pot fi dezmierdatzi decat de razele suave ale lunii.
- Ooooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, sus!
- Dar Julietta, buzele tale nu pot fi sarutate decat de roua fragilor culese intr-o dimineata de mai.
- Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o atunci oriunde, numai scoate-mi-o din c*r!

| cLaudYu a răspuns:

Np.Iti mai zic inca 2 poate le sti ca le-am mai postat pe TPU
Trei nebuni faceau galagie intr-un avion. Pilotul ii spune copilotului: -Du-te sa vezi ce e cu ei. Copilotul vorbeste cu nebunii si se intoarce in carlinga. Pilotul il intreaba: -Ce ai facut de i-ai linistit? -Ne-am jucat de-a scoala si i-am trimis sa-si faca temele. Dupa cinci minute, nebunii incep din nou sa faca galagie si pilotul ii spune copilotului: -Du-te sa vezi ce mai vor de data asta. Copilotul se duce la ei si cand se intoarce pilotul il intreaba: -Ce ai facut? -Le-am corectat temele si deoarece le facusera bine, le-am deschis usa si au iesit toti in pauza!

La spitalul de nebuni, un doctor vede pe unul din pacientii sai cu un ciocan dandu-si peste degete. Curios, il intreaba:

- Simti vreo placere?

- Da, cand dau pe langa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna weirdo! Sall celorlalti! vreau sa contribui si eu...Doi pisoi unul in floare varstei iar celalalt foarte tanar... cel mic:ba nene vreau sa merg si eu sa fac s**x, ma iei si pe mine? cel mare: Ba nu te iau ma ca esti prea mic! mai asteapta si tu! a doua zi la fel...ba nene ma iei...ba te iau dar maine! A 3 zi il ia motanul pe pisic...se pun pe un acoperis...si asteapta...la un moment dat incepe ploaia... pisicul dupa cv timp : Ba nene de'ajuns cu s**ul hai acasa!

| Shery explică:

@alecs: laughing ce tare...nu-l stiam laughing multumesc :*

| maryana5 a răspuns:

Concurs de sarituri in apa :
Americanul :
Un metru nouazeci si cinci, ce biceps, ce triceps, ce slip. Sare de la douazeci de metri intr-un bazin cu adincime de un metru. Salt reusit. Aplauze.
Rusul :
Doi metri si zece. Ce biceps, ce triceps, ce slip. Sare de la cincizeci de metri intr-un bazin de o jumatate de metru. Saritura reusita. Aplauze.
Romanul :
Un metru patruzeci si cinci, ce coaste, ce solduri, ce izmene. Sare de la o suta de metri intr-o cirpa uda. Sare, i-si sparge capatina. Se scoala vazind stele verzi si incepe sa injure:
- Fire-a-ti ai dreacu', ba, care mi-a stors cirpa?!

xoxo, mary peace sign rolling on the floor

| RamonaMn a răspuns:

La o casa de nebuni se vopsesc gardurile in rosu.
Ziua urmatoare vopseaua de pe gard dispare: o mancasera nebunii.
Se mai vopseste odata gardul si acelasi lucru. Ziua urmatoare dispare.
Directorul nu-si poate explica ce se intampla si mai incearca odata. De data asta gardul este vopsit in verde.
A doua zi dimineata merge sa verifice si numa' ii vede pe nebuni sezand de-a lungul gardului si stand asa.
- Ce asteptati ma, in fata gardului?
- Asteptam sa se coaca.batting eyelashes

| RamonaMn a răspuns:

- Poate o femeie sa-l faca pe un barbat milionar?
- Da, daca el e miliardar.smug

| nexa a răspuns:

Sh intrebarea era........6 cailaughing