Eu nu te pun intr-un clasament pentru ca e ca si cum ai Pune eticheta cuiva. Dar te iubesc, aia e tot ce conteaza.
Si eu te iubesc!
Yay! *te strange tare in brate*
Okay.
ஜClasament persoane alaturi de care Blitz ar avea ce sa vorbeasca - Locul 1. Anime-uri...
ஜClasament persoane care il cunosc pe Blitz -Locul 4-5
ஜPersoane cu gusturi bune la anime-uri. - Locul 2.
ஜPersoane funny -Locul 5-6
ஜ Persoane care l-au vazut pe Blitz- Locul 1 *da, ai fost primul, acum sunt si altii*
ஜPersoane cu gusturi bune la muzica - Locul 2
ஜPersoane care pun multe intrebari conversationale - Locul 3
Atat. Bye!
Si m-am prins ca la "gusturi la anime" si "gusturi la muzica" m-a luat Dante...
Oricum mersi, raman dator cu o funda!
Aaa, acum m-am prins ...trebuia sa ma uit intai la intrebarea asta si dupa aceea sa intreb de faza cu achitatul. Merci atunci!
Nu chiar...
La anime-uri te-a luat Daisy caci mi-a recomandat mai multe care mi-au placut, sorry bro iar la muzica te-a luat Alessa.
Prea multa variatie ar trebui sa scriu o gramada ca sa spun insa la momentul dat ma ucide ranchiuna, da sunt un om rau si n-ai ce-mi face, acum e timpul sa ...nimic, oricum in clasamente enumerari sau diferite sunt uitat tot timpul ca si in viata reala, pretutindeni sunt uitat si lasat la intr-o parte, insa oricum nu prea am nevoie de straini.
" Te iubesc Croampa, pentru mine esti pe locul 1. "
Acum îmi dai funda? Am impresionat ă?
Ce rea sunt. :]]
No mai, tu esti la userii buni dar malefici, ucigasi. Un criminal in devenire. :]]] abia astept sa te bag in puscarie.
Ba nu.
Aham aham... nu impresionezi pe nimeni cu aia... -_-
Si daca nu apuci sa ma bagi la puscarie ca te omor?
Ba da!
Si mersi, in sfarsit imi apreciaza cineva munca! Si prefer termenu' de criminal, nu ucigas!
Da cam pretentios esti. criminal, ucigas tot aia. :]]
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: