anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Noaptea nu pot să dorm... Mă simt spionată de Jeff (the killer). Ce ar trebui să fac?
Am observat că la etaj se aud nişte zgomote (dar na, o fi sor-mea -_-), şi mi-e frică să mă duc la baie.
Data trecută când am fost m-am speriat de o creangă de copac. Deja mă ţin de vreo 10 ore. Credeţi c-ar fi bine să mă acompanieze cineva? Poate câinele. În orice caz, când urc la etaj, mă simt urmărită. Mă ascund acolo sus mereu ca să copiez temele de la colegii mei (gura, nici voi n-aveţi chef să le faceţi), în timp ce ascult muzică. Dar la etaj n-avem lumină. Îmi iau mereu lanterna. S-a şi întâmplat să nu mai funcţioneze. Nu prea mi-e frică de întuneric, mi-e mai mult frică să nu mă lovesc de pereţi. Am un etaj ciudat. Câteodată mă duc acolo la baie, fiindcă briza de aer proaspăt e org... E relaxantă.
Aşa, şi revenind la întrebare, credeţi că s-a supărat Jeff din cauză că m-am tăiat pe faţă, fără să vreau, în timp ce tundeam câinele (nu întrebaţi), şi crede că-s vreo plagiatoare, ceva?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt ala care te urmareste. Nu ti-am spus eu ca te voi manca?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

M-aş bucura...

Paaaai?

Hai, omoară-mă.

*Zeyn s-a dus la Antonia, pe furis, in întunericul noptii, si i-a sfasiat gatul. Sângele roz al Antoniei curgea si s-a făcut rosu. Zeyn avea tricoul plin de sânge, si s-a simtit vinovat pentru ca a ucis o prietena, asa ca acum încearcă sa o reînvie. Dar stai! Alexandra îl pocneste cu ceva in cap si cade intr-o coma de câteva ore. Când se trezeste, Alexandra plânge la capul Antoniei si...

Pff, numai vorbe fără fapte.
Nu eşti bun de nimic...

Ce mă? Acum vorbeste spiritul din tine. Te-am mâncat acum doua minute.
*Si Zeyn a inviat-o pe Antonia, si au trăit fericiri pana la adânci batraneti... poate. *

Trebuia să mă laşi aşa.
Şi fii mai serios... Cine-ar plânge după mine? :]]
Poate doar Dicky.
Şi nu suntem prieteni, ai zis că mă urăşti.
Şi nimeni nu te-ar pocni fiindcă m-ai ucis.

Îmi era foame, de aia am spus ca te urăsc. Iubesc fiecare bucatica de carne suculenta, îmbibată in sângele cald ce curge nestingherit prin corpul tău firav...

Nu mă mânca, o să te infectezi cu ebola...
Corp firav. Oh, sunt considerată aşa firavă... Eh.

Răspuns utilizator avertizat
| XxTerrorxX1 a răspuns:

Dormi cu cineva si incerca sa nu te mai gandesti la aia (daca te uiti sau te joci ceva nu te uita sau juca ceva horror ca poate iti face mai rau) sau dormi cu lumina aprinsa, toti stim ca fantomele urasc lumina =]

| muziclive a răspuns:

DA...wow (y)