anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am chef sa le cer a treia oara adminelor sa-mi stearga contul asa ca o sa va spun direct: nu mai intru pe TPU. Stiu ca am pus postarea la T/A dar nu e o gluma. Si nu va spun asta pentru a atrage atentia si doar asa, in caz ca sunteti interesati, chestii, sa nu ziceti dupa ca m-am sinucis sau mai stiu eu ce. Motivele:
- Ma simt nasol cand vad unele postari ale unor utilizatori cunoscuti sau necunoscuti si ma intristeaza si ma fac sa vad realitatea altfel. (ciudat motiv dar ma rog)
- Imi pierd timpul; Bine, eu in general imi pierd timpul dar prefer sa-mi pierd timpul facand...altceva.
- Am inceput sa am o parere diferita despre site-ul asta, poate ma insel dar nu mai conteaza.
- Alte motive...momentan nu mai gasesc motive dar, nah, sa zicem cele mentionate mai sus sunt de ajuns.
In fine, sper ca nu va asteptati sa va dau adresa de email, facebook-ul sau nr. de telefon.
Distractie placuta in continuare!

PS: Kama, ti-am trimis un mesaj, nu stiu daca l-ai primit dar faza e ca nu mai vreau sa ne intalnim. Sterge numarul meu de telefon (in caz ca il mai ai). Scuze.

Pa, pa!

19 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Ohokpapwp

| RAY a răspuns:

- Ma simt nasol cand vad unele postari ale unor utilizatori cunoscuti sau necunoscuti si ma intristeaza si ma fac sa vad realitatea altfel. (ciudat motiv dar ma rog)

realitatea e acelasi pentru toata lumea, tu trebuie sa o accepti, fugind de ea nu ajungi nici unde, desigur nu trebuie sa accepti totul, dar gandeste rational

Imi pierd timpul; Bine, eu in general imi pierd timpul dar prefer sa-mi pierd timpul facand...altceva.

timpul meeu il pierzi indiferent de ceea ce faci important este sa culegi roadele timpului pierdut, iar pe caldura asta ce ai putea face altceva? nu te sfatuiesc sa fi dependenta de internet nu,daca poti fa sport, manca sanatos, invata o limba noua gen germana, invata ceva gen it, o sasi placa, du-te la strand, du-te in oras distreaza-te, dati noi prieteteni inndiferent unde, plimbate pe jos eu ieri am bagat veo 13 km in 2 ore, sti cat de mult ajuta,depresia este o boala,mergi pe jos dimineata, fa sport, statul pe TPU nu-i timp pierdut ajuti lumea

nu gandi asa negativ, gandeste mai pozitiv, zaharul creste depresia sa stii renunta la drogul asta
multa bafta

| LoveSleep a răspuns:

Ai grijă la calorifere.

| Doub a răspuns:

Eşti simpatică.
Pa'pa.
Ai grijă de tine.

| KillMePlease a răspuns:

~~~
zomboy fie cu tine
~~~

| KamaSutra a răspuns:

sad
Dar,dar,dar...
eu nu sterg numarul sad

| LePotato a răspuns:

So... ai wap =]]?

Sorry, i'm joking(or notthinking)

| LePotato a răspuns (pentru LePotato):

Vad ca ai primit numai raspunsuri "naspa" :'(

Acum serios, mie imi pare rau ca ne parasesti sad

| syd2 a răspuns:

Ha, in sfarsit cineva care s-a trezit.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Paaa sad
*huuuug*

| Croampa a răspuns:

Si chiar credeam ca putem fi prieteni...
Pai daca nu vrei sa ti legatura cu nici-un user de pe acest site e alegerea ta... dar sa stii ca mie o sa-mi lipsesti...

Cred ca iti spun... adio...

| Suck a răspuns:

Mie chiar mi-e indiferent dar vreau sa-ti spun ceva asa ca la un prieten... pot sa te numesc prietena virtuala? Nu conteaza.

Nu trebuie sa stergi contul ci uneori cand te plictisesti poti sa mai intri, te mai amuzi sau ajuti pe cineva.

Cu Kama nu stiu ce ai... nu-mi spune ca va bateti de la pianistlaughing))ar fi chiar penibillaughing

Am vazut si intrebarea de la D\S... o sa raspund aici ca sa fac economie. Filmele p0rno nu sunt pentru copii, nu sunt de acord cu p0rnograjia pentru ca toti adolescentii le vizioneaza, e o idee proasta si pentru tine sa-ti strici copilaria astfel.

Sa sti ca faci o alegere aproximativ buna... o sfatuiam si pe kama sa faca acelasi lucru ca sa isi poata rezolva problemele iar ea a luat-o in nume de rau si a inceput sa faca urat

In final, o viata faina sa ai... nu uita de abdomenul meu divin, poate iti dau o poza ca sa iti mai hranesti privirealaughing)

| Mieeez666 a răspuns:

Vorba lu' Dante, e decizia ta si trebuie' s-o respectam.
Ai grija la tigani si la maidanezi. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păcat, dar daca iti vine ideea sa mai intrii, esti mereu binevenită. E decizia ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

se pare că nu-s singurul care mai mult se întristează la categoria asta. laughing

| SabinaQueen a răspuns:

Drum bun si sinucidere curata!
Pa, pa!

| BlackArt333 a răspuns:

Bye Bye! Iti urez sedere placuta in iad!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat